Jakub Forgács Rôzne Správy

Rudolf opísal skúsenosť z bystrickej nemocnice: TIETO slová chytia zdravotníkov za srdce

Návšteva nemocnice nemusí byť nepríjemnou záležitosťou. Obzvlášť ak narazíte na personál, ako pacient Rudolf.

Ilustračný obrázok k článku Rudolf opísal skúsenosť z bystrickej nemocnice: TIETO slová chytia zdravotníkov za srdce
Zdroj: TASR

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta na sociálnej sieti zverejnila poďakovanie spokojného pacienta. Rudolf, ktorý bol vyšetrený na urgentnom oddelení, kde mu bola „neomylne“ stanovená diagnóza a následne bol poslaný na chirurgické oddelenie, nešetril chválou.

Slová vďaky

„Touto cestou sa chcem úprimne poďakovať lekárom a sestričkám, ktorí v spomínanom čase mali službu a postarali sa o mňa a tiež za ich profesionálny, odborný, ale pritom ľudský prístup v dnešnej, hlavne pre zdravotníctvo tak ťažkej dobe. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a želám pevné zdravie celému kolektívu urgentného oddelenia a hlboko sa skláňam pred vašou zodpovednou a obetavou prácou pri záchrane ľudských životov,“ píše Rudolf.

„Chcem poďakovať aj II. chirurgickej klinike, oddeleniu A pod vedením primára MUDr. Erika Flašku, PhD., kde som bol následne hospitalizovaný. Počas celého pobytu som bol v rukách profesionálnych odborníkov, lekárov aj sestričiek,“ pokračoval spokojný pacient.

Pochvala pre všetkých

„Nechcem ich osobitne menovať, lebo obdiv, úctu a pochvalu si zaslúžia všetci, aj tí, s ktorými som nemal tú česť sa stretnúť,“ poznamenal.

Pozitívne hodnotí aj starostlivé, vľúdne a upokojujúce správanie sa spomenutých osôb ale aj celého zdravotného personálu na tomto oddelení. „Preto ešte raz veľké a úprimné poďakovanie celému kolektívu za odvedenú špičkovú zdravotnú starostlivosť s prianím pevného zdravia od spokojného pacienta,“ dodal na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM