Jakub Forgács Rôzne Správy

Robo Mikla, vatra a hlavne veľa potu. V Hronseku si zmeria sily vyše 200 hasičov

Pomáhajú pri požiaroch a zachraňujú životy. Tentoraz však dobrovoľní hasiči budú pri Bystrici bojovať medzi sebou. A je sa veru na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Robo Mikla, vatra a hlavne veľa potu. V Hronseku si zmeria sily vyše 200 hasičov
3
Galéria
Foto: Patrik Ostruszka

Dobrovoľní hasiči obce Hronsek organizujú v sobotu 25. augusta 2018 už po ôsmykrát hasičskú súťaž o pohár starostu obce Hronsek. Súťaž začína o 13:00 na futbalovom ihrisku a sily si zmeria približne 30 tímov (210 súťažiacich), prevažne so stredného a východného Slovenska v 3 kategóriách: muži, ženy a muži nad 35 rokov. Medzi súťažnými tímami nebude chýbať ani slovenská elita DHZ Podvysoká.

Počas celej súťaže je pripravený program pre deti, ktoré sa budú môcť zabaviť na nafukovacej šmýkačke a detskej rambo dráhe. Taktiež je pre deti pripravené aj maľovanie na tvár.

Po súťaži bude vyhlásená hodnotná tombola, zapálenie vatry, koncert ľudovej hudby Moji kamaráti a speváka Roba Miklu s priateľmi. Do skorého rána sa o zábavu postará skvelý DJ Maco.

Príďte si vychutnať športové výkony tohto krásneho hasičského športu, osviežiť sa v miestnom bufete, kde je pripravené jedlo a pitie pre deti aj dospelých.

Foto: ilustračné

Hasičská súťaž o pohár starostu obce Hronsek
3
Galéria
Foto: Patrik Ostruszka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM