Marcel Mojžiš Krimi

Róbert (31) zničil hrob a popol otca vysypal do Hrona!

Muži zákona riešia otrasný a vskutku neobvyklý prípad. Róbert (31) podľa polície ukradol z cintorína náhrobný kameň a dokonca aj urnu s popolom vlastného otca. Pozostatky zosnulého muža potom vysypal do Hrona!

Vyčíňanie, nad ktorým ľudia len krútia hlavami. Róbert z Revúcej podľa polície z urnového hája v krematóriu v Banskej Bystrici ukradol náhrobný kameň vlastného otca a dokonca aj jeho urnu. Šokujúcim konaním podľa portálu cas.sk **chcel mladý muž možno získať peniaze a riešiť tak svoju neveselú finančnú situáciu. Róbert však tvrdí, že za všetkým stojí to, že sa doteraz nedokázal vyrovnať so smrťou otca. **A tak ho vraj chcel iba premiestniť na iný cintorín. Viac [link=http://kri­mi.cas.sk/cla­nok/233540/ro­bert-z-revucej-ukradol-otcov-nahrobny-kamen-i-urnu.html]TU![/l­ink]

No aj napriek svojím tvrdeniam s pozostatkami svojho otca napokon naložil inak. A to naozaj dych vyrážajúcim spôsobom. Popol zosnulého muža podľa televízie Joj mal totiž vysypať do Hrona. Polícia mladíka už obvinila zo zločinu krádeže a prečinu hanobenia miesta posledného odpočinku.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM