Martin Károly Tlačové správy

REALITY SERVICE: Aktuálna ponuka nehnuteľností

Pozrite si videá z top ponuky renomovanej žiarskej realitnej kancelárie. Napríklad 2- izbový tehlový byt v Žiari už za 21 900 eur!

Ilustračný obrázok k článku REALITY SERVICE: Aktuálna ponuka nehnuteľností
Foto: Martin Károly

Rodinný dom v Kremnici za 67.500 EUR- video č.1

Rodinný dom s možnosťou využitia na trvalé bývanie alebo na rekreačné účely ako penzión sa nachádza v tichom prostredí mesta Kremnica, v smere k lyžiarskym strediskám Skalka a Krahule, na pozemku o výmere 410 m2. Dom má tri izby, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu s vaňou a WC, samostatný sprchovací kút a ďalšie oddelené WC.

V kuchyni je nová kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, sporák, mikrovlnná rúra. V rámci rekonštrukcie boli osadené nové eurookná, vonkajšie rolety a okrasné mreže. Dom je k dispozícii ihneď. Dom sa predáva s kompletným zariadením pre 11 osôb (elektronika, práčka, kuchynské vybavenie, periny, obliečky, záhradný nábytok…).

Cena rodinného domu v Kremnici je 67.500 EUR

2 izbový tehlový byt v Žiar nad Hronom za 21.900 EUR- video č.2

2 izbový tehlový byt o výmere 61 m2 sa nachádza v Žiari nad Hronom, na Ulici Dukelských hrdinov, v oplotenom areáli Penzióna ŽIAR, čoskoro vybavenom rampou a elektronickým vrátnikom. Byt je na prvom poschodí z troch, po čiastočnej rekonštrukcii – novovymaľovaný, v kuchyni nová kuchynská linka, plastové okná.

Kúpeľňa, samostatné WC, elektrické rozvody, podlahy, radiátory, vstupné a interiérové dvere sú v pôvodnom stave. Obytný dom bol kompletne zrekonštruovaný – zateplený, nová fasáda a strecha, vchod je vymaľovaný, nové dvere a okná. K bytu prináležia dve pivnice. Byt je k dispozícii ihneď.

Pôvodná cena bytu bola 24.900 EUR. Cena 2 izbového bytu v Žiari nad Hronom je teraz 21.900 EUR.

2 izbový tehlový byt s balkónom v Žiar nad Hronom za 31.000 EUR- video č.3

2 izbový tehlový byt s balkónom o výmere 58 m2 sa nachádza blízko centra mesta Žiar nad Hronom, na križovatke ulíc SNP a Alexandra Dubčeka. Byt v pôvodnom stave je na druhom poschodí z troch, bez výťahu. Kuchyňa je orientovaná na východ, jedna izba na juh a druhá izba s balkónom na západ.

K bytu prináležia dve pivnice, spolu o výmere 12 m2. Obytný dom bol čiastočne zrekonštruovaný – nová strešná krytina, rekonštruovaný vchod. Dom nie je zateplený. Byt je k dispozícii ihneď.

Pôvodná cena bytu bola 40.000 EUR. Cena 2 izbového bytu s balkónom v Žiari nad Hronom je teraz 31.000 EUR.

Informácie o týchto a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke realitnej kancelárie www.reality-service.sk

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte:
Bc. Kvetoslavu Antalovú 0905 602 942
alebo
Ing. Margarétu Matyášovú 0905 909 908
prípadne
Kanceláriu 045 673 21 52

REALITY SERVICE: Aktuálna ponuka nehnuteľností
3
Galéria
REALITY SERVICE: Aktuálna ponuka nehnuteľností
6
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM