Monika Obrtalová Krimi

Razia v bystrickej bytovke: Policajti hľadali drogy!

Policajná razia v byte! Muži zákona prehľadávali domácnosť 31-ročného Banskobystričana. Pri akcii našli vrecko aj striekačky s drogami. Zo zhabaného množstva pervitínu by sa dalo vyrobiť až vyše 500 dávok!

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, 31-ročného muža z Banskej Bystrice. V utorok ráno, na príkaz sudcu, policajti v byte obvineného vykonali domovú prehliadku, pri ktorej našli plastové vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky a plastové vrecko so 4 zatavenými striekačkami s obsahom bielej kryštalickej látky.

Zaistené veci boli zaslané na expertízne skúmanie. Predbežná expertíza potvrdila, že ide o pervitín. V jednom vrecku sa nachádzalo 4,171 gramov a v druhom vrecku, v zatavených striekačkách, sa nachádzalo 2,921 gramov pervitínu. Zaistené množstvo zodpovedá 126 až 504 obvykle jednorazovým dávkam. Obvinený bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. Obvinený bol už v minulosti 6 krát súdne trestaný, prevažne za majetkovú trestnú činnosť a v jednom prípade aj za drogy. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM