
Raz, dva, tri a je hotovo: Jemná domáca šunková pena
Ostala vám šunka, a neviete čo s ňou? Máme pre vás superjednoduchý recept, ktorý zvládne aj úplný kuchársky začiatočník. Výsledok pritom stojí za to.
Slávka Habrmanová/food blogerka
Recept na dnes
Slávka Habrmanová/food blogerka
Recept na dnes
Raz, dva, tri a je hotovo: Jemná domáca šunková pena
Ostala vám šunka, a neviete čo s ňou? Máme pre vás superjednoduchý recept, ktorý zvládne aj úplný kuchársky začiatočník. Výsledok pritom stojí za to.

Potrebujeme:
- 400 g dusenej šunky K-Classic,
- 250 ml šľahačky,
- soľ, biele korenie, pažítku,
- 1 lyžicu klasickej horčice,
(Všetky ingrediencie sú dostupné v obchodnom reťazci Kaufland)
Postup:
Rozmixujeme šunku so šľahačku, dajte si záležať, nech je to fakt nadýchané.
Pridáme soľ (ak vôbec treba), korenie, jemne nasekanú čerstvú pažítku a horčicu. Alebo môžete svoju šunkovú penu dochutiť aj iným, korením, bylinkami.
(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: Dnes24.sk
- Bystričania opísali hrozivé okamihy: Na Nikolu s priateľmi vybehla medvedica
- Najnovšie ČÍSLA z Banskobystrického kraja: Jeden z okresov prípadmi značne vyčnieva
- COVID automat sa od pondelka prepne: Takto sa zafarbia okresy v Banskobystrický kraji
- V Banskobystrickom kraji pribudli iba desiatky pozitívnych: Ktoré okresy majú NULU?
- Šokujúci nález na bystrickom sídlisku: V paneláku objavili ľudské lebky, FOTO
- Prekvapivé VÝSLEDKY z Banskobystrického kraja: Neuveríte, koľko okresov má nulu
- Bystričanov čakajú obmedzenia v centre mesta: Úplne uzavrú jednu z ciest a nielen to
- Nové VÝSTRAHY pre Bystrický okres: Lopaty veru radšej neodkladajte
- Aktuálne FOTO z bystrického štadióna: Minister Naď prezradil, kedy má byť dokončený
- Rekonštrukciou štadióna to skončiť nemusí: Nosko prezradil, čo by malo nasledovať