Tlačové správy

RADÍME: Ako vybrať ideálnu sedačku do vašej obývačky

Aj vám sa zdá výber sedacej súpravy ako pomerne jednoduchá záležitosť? Bohužiaľ, nie je to tak úplne pravda, a to hneď z viacerých dôvodov. Prečítajte si, na čo všetko myslieť pri jej kúpe.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Ako vybrať ideálnu sedačku do vašej obývačky
Zdroj: Sedacky.com

Pred samotnou kúpou musíte zvážiť, či bude pre vás vhodnejšia rohová sedačka, alebo si necháte vyrobiť sedačky na mieru, a to podľa vašich konkrétnych požiadaviek a očakávaní. A čo materiál? Siahnete aj vy po nesmrteľnej koži, ktorá vám pri pravidelnej údržbe vydrží aj do konca života? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi radami a vyberte si sedačku, ktorá splní očakávania aj tých najnáročnejších klientov.

Čo od sedačky očakávate…

Už na úvod si treba uvedomiť, že sedačka slúži nielen na odpočinok či relaxovanie po celom dni, ale taktiež poskytuje mnoho ďalších funkcií, napríklad vo forme úložného priestoru, kam môžete odložiť nepotrebné veci. Ak už teraz viete, že by ste sedaciu súpravu využívali taktiež na spanie, jednoznačne siahnite po rozkladacom gauči, na ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke! Rohové sedačky sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú obmedzený priestor, no zároveň túžia po komforte, ktorý im zrovna tento typ sedačky skutočne poskytne.

Zvoľte kvalitný materiál s vysokou životnosťou

Pochopiteľne, že rohová sedacia súprava patrí medzi nábytok, ktorý by nám mal vydržať pokojne aj do konca života, keďže ide o nemalú investíciu. Práve z tohto dôvodu siahnite po takom materiály, ktorý si udrží svoj vzhľad aj po niekoľkých rokoch! Už aj vy tušíte, že pôjde pravdepodobne o kožu?

Porovnanie jednotlivých materiálov

Ako už isto viete, koženka je len akousi napodobneninou kože, aj keď treba uznať, že jej cena je o niečo nižšia. Bohužiaľ, koženka ako taká je nepriedušná, menej odolná voči oderom a pri kontakte so soľou môže behom krátkej chvíle popraskať, čo teda vôbec nevyzerá pekne, však?

Eko koža je pomerne pevná i priedušná v porovnaní s predchádzajúcim typom materiálu, pričom je možné vybrať si zo širokej palety farieb, čiže fantázií sa ani v tomto smere medze nekladú. Avšak, po čase môže vyblednúť, ba dokonca taktiež popraskať, resp. sa potrhať, čo považujeme za značné nedostatky „umelej kože“.

Syntetická koža, teda „leather look“ sa využíva najmä na výrobu automobilových poťahov, aj keď postupom času sa používa na výrobu sedacích súprav a pohoviek. Vzhľadom k jednoduchej údržbe môže byť vhodnou voľbou pre mladé rodiny s deťmi, aj keď treba zdôrazniť, že syntetická koža, ba dokonca ani jeden zo spomenutých materiálov, sa svojou kvalitou, dizajnovým prevedením a životnosťou nikdy nevyrovnajú koži!

Ak teda aj vy patríte medzi milovníkov kvalitných produktov, v našom prípade pravej kože, luxusné kožené sedačky od sedačky.com sú presne to, čo hľadáte! Nadčasovosť, elegancia a noblesa tohto materiálu sú aspekty, vďaka ktorým koža bola, je a aj vždy bude špičkou vo svete interiérových doplnkov a nábytku. Veď nie nadarmo je jej životnosť neprekonateľná! Nechajte si aj vy vyrobiť čalúnený nábytok od profesionálov s bohatými skúsenosťami, a to podľa výkresov, fotografií či vašich konkrétnych predstáv a splňte si svoj sen o dokonalom bývaní!

(PR správa)

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM