Monika Obrtalová Od Vás

"Kvetináč" v strede chodníka

Naozaj netradičné riešenie problému s prepadnutým chodníkom bolo zvolené na Bakossovej ulici. Fotografiu nám poslala naša čitateľka Martina, ktorá k nej pripojila aj krátky popis. Bez ohľadu na to, kto takto na problém s chodníkom upozornil treba uzn

„Táto diera v chodníku je na dotyčnom mieste viac než mesiac. Je úplne v strede chodníka a je hlboká možno nejakých 30–40 centimetrov,“ //opisuje situáciu Martina a pokračuje: //„Spočiatku to nebolo ani označené a netuším, či do toho aj niekto v noci nestúpil. Po dosť dlhej dobe k diere pribudli policajné pásky, ktoré ľudia museli obísť po ceste, tí šikovnejší ich však podliezli. No a pred nedávnom pribudlo namiesto pások toto zaujímavé riešenie, keď z problémovej diery "vyrastajú“ stromčeky. Neviem, či to majú na svedomí policajti, zamestnanci mesta, alebo obyvatelia, ktorí takto chceli zvýrazniť nebezpečný úsek."

Pravdou je, že „kvetináč“ v strede chodníka majú asi málokde. Či však splní svoj účel a zabráni nehodám, je otázne. K jedinému rozumnému riešeniu, a to opraveniu obrovskej jamy, sa totiž zatiaľ mesto nemá.

mm

jama
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM