Jakub Forgács Správy

Prvé info o Veľkonočných trhoch v Bystrici: V ktorých dňoch prebehnú a dôležitý termín pre predajcov!

Ešte sa ani zďaleka neskončila zima a už je tu možnosť, získať stánok na banskobystrických Veľkonočných trhoch. Predajcovia by sa však mali poponáhľať. Čas na podanie prihlášok sa kráti. V ktorých dňoch trhy pod Urpínom prebehnú?

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o Veľkonočných trhoch v Bystrici: V ktorých dňoch prebehnú a dôležitý termín pre predajcov!
Zdroj: TASR

Obľúbené Veľkonočné trhy sa na verejenom priestranstve Námestia SNP v Banskej Bystrici uskutočnia od 27. marca do 1. apríla 2015. Nakúpiť si tradičné dobroty či remeselné výrobky budeme môcť opäť v desiatkach stánkov. Práve záujemcovia o pridelenie predajného stánku by sa však mali poponáhľať. Čas na podanie prihlášok majú už iba do 6. marca.

Záujemcovia o predaj na uvedenom trhu môžu zasielať záväzné prihlášky, ktoré nájdu na oficiálnych stránkach mesta Banská Bystrica, do 6.marca 2015 na adresy: Mestský úrad, Oddelenie obchodu a služieb podnikateľom, Československej armády 26, 97401 Banská Bystrica, resp. na e-mail: miondrejkova@misbb.sk, snopkova@misbb.sk, echmelikova@misbb.sk (prihláška musí byť podpísaná + prílohy).

Požadovaný sortiment predaja zahŕňa ľudovo-umelecké predmety a medovníky vlastnej výroby, lahôdky na domov (pekárenské a cukrárenské výrobky, med, medovina, cukrovinky, čaje, bylinky, káva, džemy, varená čokoláda, langoše, chlebové posúchy, trdelník, koreniny, sušené, sladené, nakladané ovocie, oplátky, syry, mliečne výrobky, knihy, DVD, CD, prútené výrobky, výrobky z včelieho vosku, občerstvenie – jedlá a nápoje, mäsové výrobky tepelne upravené, údeniny, paštéty, grilovacie klobásy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM