Komunálne voľby

Prvá diskusia s kandidátmi na bystrických poslancov. Poznáme termín

Bystrica opäť zažije predvolebnú diskusiu. Kandidáti na poslancov sa stretnú zoči-voči svojim súperom i Bystričanom, o ktorých hlasy bojujú.

Ilustračný obrázok k článku Prvá diskusia s kandidátmi na bystrických poslancov. Poznáme termín
Zdroj: TASR

Prvá verejná diskusia s kandidátmi, ktorí sa uchádzajú o dôveru voličov v novembrových komunálnych voľbách v rámci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Banskej Bystrici, sa uskutoční 15. októbra v priestoroch Centra nezávislej kultúry Záhrada. Informovali o tom organizátori diskusie, platforma Nie v našom meste spoločne s Centrom komunitného organizovania a Záhradou.

Ide o ľudí, ktorí prijali pozvanie na verejnú diskusiu a chcú byť poslancami za prvý zo siedmich volebných obvodov mesta pod Urpínom – Stred mesta. Celkovo ich kandiduje 23, volia sa šiesti do 31-členného MsZ.

„V prvom rade dostanú priestor samotní občania, aby pomenovali a objasnili kandidátom problémy, s ktorými sa stretávajú vo svojom okolí. V druhom rade bude stretnutie priestorom, kde sa obyvatelia môžu zoznámiť bližšie s jednotlivými kandidátmi, osobne sa porozprávať a nájsť si zodpovedných zástupcov za svoj volebný obvod,“ zdôraznili organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM