Martin Károly Rôzne

Protest Gorila pokračuje v Banskej Bystrici

Stredajší „protest Gorila“ v Banskej Bystrici chce nielen poukázať na korupčné činy politikov a nekalé praktiky novodobých oligarchií z minulosti, ale v spolupráci s organizátormi protestov z celého Slovenska priniesť aj konkrétne a realizovateľné kr

Aj to je dôvod, pre ktorý banskobystrickí organizátori pozývajú 8. februára od 17.00 hodiny všetkých ľudí z celého Slovenska do Banskej Bystrice. Ako vyplynulo zo sobotňajšieho stretnutia prípravnej skupiny protestu, chcú spoločnými silami s ostatnými organizátormi protestov z celého Slovenska vytvoriť jasnú koncepciu a stratégiu postupu občianskej nespokojnosti voči politickému systému, ktorý ovláda našu krajinu.

Vyzývajú preto k spolupráci na príprave základných, konkrétnych a najmä realizovateľných občianskych požiadaviek, ktoré bude široká verejnosť žiadať od politikov, aby ich ešte v závere svojho platného mandátu naplnili. Zdôrazňujú pritom fakt, že protesty by sa nemali niesť už len v duchu kauzy Gorila a minulosti. Pripraviť sa podľa nich musia systémové kroky, ktoré prinesú reálnu zmenu a do budúcnosti zabránia v maximálnej miere korupcii a rozkrádaniu spoločného majetku na Slovensku. Banskobystrickí organizátori vyzývajú do najbližších dní na diskusiu o týchto bodoch tak, aby boli spoločne prezentované širokej verejnosti na proteste na Námestí SNP v Banskej Bystrici 8. februára.

Zdroj: Organizačný výbor protestu

Protest Gorila pokračuje v Banskej Bystrici
1
Galéria
gorila zv
57
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM