Jakub Forgács Kultúra

PROGRAM v Bystrici na celý týždeň. 10 akcií, z ktorých si vyberie každý

Stačí jeden klik a máte po starostiach. Ak neviete, ako stráviť nadchádzajúce dni, pripravili sme pre vás hneď niekoľko tipov!

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM v Bystrici na celý týždeň. 10 akcií, z ktorých si vyberie každý
20
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

SNOW FILM FEST

22. novembra, CineMax

Máte radi zimu a adrenalín? Potom si nenechajte ujsť celovečerné pásmo špičkových filmov o extrémnom lyžovaní, zimnom lezení, snowboardingu, snow-kitingu a ďalších zimných radovánkach

INSCENÁCIA „MALÝ PRINC“

22. novembra o 19:00, Záhrada CNK

Malý princ – rozprávka pre dospelých. Malý princ – filozofický traktát pre deti. Obe označenia sa používajú a obe sú výstižne. Toto dielo skutočne dokáže zaujať deti a rovnako uspokojiť dospelého čitateľa. A pre obe cieľové skupiny má zásadné posolstvo. Pre každú iné.

OLD STARS TEAM BENEFIČNÝ ZÁPAS

24. novembra o 10:45, Zimný štadión Hala A

Primátora na korčuliach neuvidíte len tak hocikedy. Onedlho si však spolu s ďalšími hokejistami či známymi menami z mesta zmeria sily so žiakmi a pre dobrú vec! Chystá sa benefičný zápas, ktorého výťažok bude venovaný na podporu a pomoc priateľom a sympatizantom školy každodenne zápasiacich s nepriazňou osudu v podobe zdravotného postihnutia.

X. ROČNÍK ŽIACKA CHODECKÁ LIGA

24. novembra o 13:30, Športová hala ŠG

Majstrovský titul aj olympijská medaila. Vďaka úspechom Mateja Tótha sa teší obľube u mladých aj chodecká liga. Onedlho ich pod Urpínom čaká veľké zápolenie!

HC´05 ICLINIC BANSKÁ BYSTRICA x MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

25. novembra o 17:30, Zimný štadión Hala A

Milovníci hokeja, zbystrite pozornosť! Barani doma vyzvú hokejistov Liptovského Mikuláša. Príďte podporiť svojich obľúbencov!

VIANOČNÁ TRŽNICA

26. novembra o 17:30, Spoločenská sála Gymnázia Andreja Sládkoviča

Veľké folklórne pásmo, v ktorom účinkujú deti zblízka i zďaleka. Predsstavia sa detský folklórny súbor Radosť z Banskej Bystrice a jeho hosť Detský folklórny súbor Maguráčik z Kežmarku.

MAJK SPIRIT – AUTOGRAMIÁDA

26. novembra o 17:30, Panta Rhei

Aj vy obľubujete rapera Majka Spirita? Už onedlho sa predstaví aj v našom meste. Nie však na koncerte, ale autogramiáde svojej novej knihy.

LEN SI POSPI MILÁČIK – FINTA PÁNA RIBADIERA

26. novembra o 19:00, Aula Beliana

Elegantná dobová komédia z prelomu 19. a 20 storočia sa odohráva v Paríži a nesie podtitul „Finta na bokovky“. Jej slávny autor je majstrom slovného vtipu a nekorunovaný klasik zašmodrchávania zápletky.

HOMMAGE Á EVA KOSTOLÁNYIOVÁ

27. novembra o 16:00, Aula SZU

Koncert je spomienkou na talentovanú trnavskú speváčku, ktorá ovplyvnila slovenskú scénu koncom šesťdesiatych a začiatkom sedemdesiatych rokov minulého storočia.

GULLIVEROVE CESTY /Jonathan Swift/

27. novembra o 16:00, BDNR

Neviete, kam cez víkend s najmenšími? Pozrite si s nimi klasické dielo literatúry pre deti a mládež o cestách a necestách cestovateľa Gullivera. Pre deti už od 6 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM