Jakub Forgács Krimi

Prípad, na ktorý mestskí policajti nezabudnú: Muž na magistráte tvrdil, že má bombu!

Strážcovia poriadku v Banskej Bystrici boli nasadení do dramatickej akcie, pri ktorej došlo až na evakuáciu budovy mestského úradu. Na číslo 159 totiž bolo nahlásené, že na sekretariáte magistrátu je muž, ktorý tvrdí naozaj dych vyrážajúcu vec.

Ilustračný obrázok k článku Prípad, na ktorý mestskí policajti nezabudnú: Muž na magistráte tvrdil, že má bombu!
Zdroj: TASR

Prinášame vám druhý diel seriálu s najzaujímavejšími prípadmi mestských policajtov za uplynulý rok. Náčelník mestskej polície Banská Bystrica nám prezradil tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši mestskí policajti. O prvom dramatickom prípade, ktorý sa udial na banskobystrickom sídlisku, sme vám priniesli informácie už v stredu. : V tom druhom muži zákona evakuovali mestský úrad!

„Vo štvrtok 6. júna bolo na telefónne číslo mestskej polície 159 od operačného policajného zboru nahlásené, že na sekretariáte mestského úradu je muž, ktorý tvrdí, že má u seba bombu,“ začal svoje rozprávanie náčelník mestskej polície, ktorý doplnil, že na miesto vyrazili policajné hliadky policajného zboru.

Následne po ozname podľa jeho slov mestská polícia na miesto sústredila všetky hliadky v službe, na zabezpečenie evakuácie budovy a uzatvorenie okolia budovy mestského úradu. „Hliadka mestskej polície o 13:20 nahlásila, že podozrivú osobu pomohli príslušníkom policajného zboru zadržať. Na miesto dorazil aj pyrotechnik, ktorý budovu mestského úradu prehľadal,“ pokračoval Bálint. Ako doplnil, bomba nebola nájdená a o 14:20 bola evakuácia našťastie ukončená.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM