Jakub Forgács Správy

Primátor sa postavil do stánku na vianočných trhoch: Za tri hodiny dokázal predať 150 litrov punču

Ak ste si boli na Námestí SNP, kúpiť vianočné dobroty alebo sladký punč, mohli ste tam naraziť aj na primátora Nosko, ktorý na pár hodín vymenil úradovanie za flek v stánku. Ponúkal Primátorský punč, ktorého predajom sa vyzbierali peniaze na dobrú vec.

Ilustračný obrázok k článku Primátor sa postavil do stánku na vianočných trhoch: Za tri hodiny dokázal predať 150 litrov punču
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok medzi 16:00 a 19:00 na Námestí SNP hostil primátor mesta Ján Nosko Banskobystričanov vianočným punčom v rámci tradičného charitatívneho podujatia Primátorský punč. „Počas tohtoročného Primátorského punču sa podarilo vyzbierať rovných 1 500 eur, ktoré poputujú na podporu občianskeho združenia SPOĽACH (Skupina Príbuzných a Opatrovateľov Ľudí s Alzheimerovou Chorobou),“ uviedla tlačová tajomníčka mesta Banská Bystrica Barbora Winterová. Hlavným poslaním združenia je zlepšovať kvalitu života ľudí s ochorením Alzheimerovej choroby a demencie.

O primátorský punč bol podľa jej slov veľký záujem. „Predalo sa 150 litrov punču v 300 vianočných hrnčekoch a v 500 plastových termo pohároch,“ pokračovala Winterová. Ako doplnila, stretnutie novozvoleného primátora s Banskobystričanmi a vianočnú atmosféru na Námestí SNP umocnil kultúrny program na Námestí SNP – koncert Ľudovej hudby Jána Maka so spevákmi z Horehronia a predstavenie divadla Kvelb z Českých Budejovíc, ktoré zaujalo 13 metrovou bábkou anjela.

Foto: Vlado Veverka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM