Monika Obrtalová Iné športy

Príležitosť pre nadšencov hokejbalu

Si mladý, chcel by si robiť nejaký šport, nemáš s kým, nemáš kde? Obdivuješ svoje hviezdy a chcel by si sa im podobať? Chcel by si hrávať hokej, ale nevieš sa korčuľovať? Prípadne vieš o niekom, kto by mal záujem? Čo tak skúsiť HOKEJBAL? Čoraz populá

Mladí a nádejní (nielen) hokejbalisti, srdečne Vás pozývame na úvodné stretnutie 2. ročníka Banskobystrickej hokejbalovej prípravky, ktorá sa uskutoční zajtra o 18:00 hodine na Zimnom Štadióne – hala B v Banskej Bystrici. Do príprávky sa môže zapojiť naozaj každý, kto má chuť či už začať, alebo sa zdokonaľovať v hokejbale. Hokejbalovú prípravku organizuje a podporuje Banskobystrická hokejbalová únia (BBHbÚ). Vedenie BBHbÚ sa snaží vytvoriť pre mladé nádeje priaznivé podmienky pre realizáciu tohto projektu, ktorého sa ujal ako trenér Erik Chudý.

Prípravka bude prebiehať každú stredu od 18:00 do 19:00. Náklady na halu hradí BBHbÚ. Potrebné je priniesť si len športovú obuv, hokejku, prípadne ďalšie časti výstroje. Tešíme sa na Vašu účasť! Nájdete nás aj na Facebooku – BB-Hokejbalová prípravka. Tam sa dozviete všetky podrobnosti o tréningoch, informáciách o projekte a podobne.

BBHbÚ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM