Monika Obrtalová Kultúra

Príďte si vypočuť novú džezovú generáciu

Koncertom džezového tria Standard way feat. Miroslav Poprádi otvorí Stredoslovenské múzeum v poradí už štvrtý ročník úspešného cyklu komorných koncertov. Svoje umenie už raz títo talentovaní umelci predviedli pred dvomi rokmi v hudobnej formácii pod

Džezové trio Standard way je častokrát označované aj ako „nová džezová generácia“. Členmi tria sú hudobníci Ľuboš Brtáň /gitara/, Juraj Raši /bicie/ a  Róbert Ragan jr. /kontrabas/. Spolu s triom sa predstaví aj popredný slovenský saxofonista Miroslav Poprádi. Návštevníci nedeľného koncertu sa už teraz môžu tešiť na kvalitnú džezovú hudbu.

Stredoslovenské múzeum už štvrtý rok za sebou prináša nádielku skvelej hudby v podaní vynikajúcich hudobníkov a interpretov s názvom Zelené tóny. V predchádzajúcich ročníkoch ste sa mali možnosť započúvať do džezu, nechať sa uniesť na vlne latinskoamerických rytmov, vypočuť si francúzsky šansón, spoznať krásy horúceho flamenca či precítiť tango na vlastnej koži. Aj tento rok pripravuje múzem nezabudnuteľné chvíle strávené pri dobrej hudbe v príjemnom prostredí Thurzovho domu. Hudobné koncerty z cyklu Zelené tóny sa uskutočnia v Sakrálnej sieni Thurzovho domu na Námestí vždy o 16,00 hodine.

Zdroj: Stredoslovenské múzeum

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM