Monika Obrtalová Rôzne

Príď sa aj ty zabaviť na megapárty do Ministry of Fun!

Už túto sobotu večer to vypukne! Megapárty v Ministry of Fun pod taktovkou Le Desir Production s výstižným názvom FASHION LIFE, ktorá bude obsahovať všetko o čom ste doteraz len snívali. Krásne ženy, kvalitné pitie, výbornú hudbu, bohatý program plný

Akcia odštartuje v sobotu 11. júna o 21:00 hodine a pokračovať bude až do skorých ranných hodín. „Týmto spôsobom chceme priblížiť ľuďom zahraničný „fashion world“, teda „fashion shows“ a „fashion parties“, ktoré sú v zahraničí úplne bežné a navyše veľmi populárne, no na Slovensku zatiaľ takéto akcie nemajú svoje miesto,“ vysvetľuje Miroslav Kuruc, jeden z majiteľov európskej modelingovej agentúry Le Desir, ktorá podujatia organizuje. Návštevníci akcie Fashion Life si tak môžu na vlastnej koži vyskúšať takýto druh zábavy, stretnúť sa s úspešnými modelkami a známymi osobnosťami a prežiť svoj vlastný „fashion life“.

O zábavu sa postarajú skupiny H16, Vlastný prejav, Barbora Balúchová, Samo Tomeček a DJ Majco. Nebude chýbať ani vlasová show, Jana Mináriková a jej Blondgirls, moderátor Marek „Polo“ Polomský a samozrejme spoločnosť krásnych modeliek v podobe Miss Východnej Európy a novej európskej playmate. Čerešničkou na torte bude krst novej európskej modelingovej agentúry Le Desir, ktorého sa zhostí Jana Mináriková spolu zo spevákmi z H16. Podujatie však nebude mať len zábavný, ale aj charitatívny účel. Počas celého večera bude totiž vyhlásená dobrovoľná zbierka pre detskú onkológiu Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Podrobný program celého podujatia nájdete [link=http://www­.ledesir.eu/e­vents/fashion_li­fe]-TU-[/link].

Ak chceš aspoň na jeden večer zažiť svoj vlastný „fashion life“, tak neváhaj a na náš [link=http://www­.facebook.com/pa­ges/Le-Desir-Agency-official-FB/1266393707­43661]facebook[/lin­k] pridaj svoj LIKE a môžeš vyhrať vstupenku!

/PR/

Príď sa aj ty zabaviť na megapárty do Ministry of Fun!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM