Jakub Forgács Krimi

Pri Bystrici došlo k hrozivej nehode: Vodič skončil s autom na streche, FOTO

Polícia upozorňuje, že pred šmykom na zľadovatenej ceste nás neochránia ani kvalitné zimné pneumatiky, ktoré by už mali byť v tomto chladnom období samozrejmosťou.

Ilustračný obrázok k článku Pri Bystrici došlo k hrozivej nehode: Vodič skončil s autom na streche, FOTO
1
Galéria

V stredu večer bola polícia privolaná k autu, ktoré skončilo na streche. Na svojej facebookovej stránke o tom informovali krajskí policajti.

„Vodič zo Zvolenskej Slatiny, idúci v smere od Hornej Mičinej na Banskú Bystricu, dostal šmyk na primrznutej ceste a skončil s autom prevráteným na streche. Našťastie sa pritom nezranil a skončilo to len škodou na aute,“ píšu muži zákona.

Policajti upozorňujú

Zima sa už každým dňom viac hlási o slovo. Aj keď nás sneženie zatiaľ obchádza, teploty pravidelne klesajú pod nulu a keď sa aj počas dňa oteplí, stále je tu riziko, že voda na ceste bude k večeru a počas noci primŕzať. Pred šmykom na zľadovatenej ceste nás neochránia ani kvalitné zimné pneumatiky, ktoré by už mali byť v tomto chladnom období samozrejmosťou.

Dávajte si na cestách pozor a nezabúdajte, že lepšie je vyraziť o niečo skôr, alebo radšej pár minút meškať, ako nedoraziť do cieľa vôbec…

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Auto pri Bystrici skončilo na streche
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM