Monika Obrtalová Rôzne

Prevezte sa centrom mesta v luxusných limuzínach!

Hľadáte originálny darček pre partnera alebo partnerku? Chcete urobiť radosť svojej manželke alebo manželovi, odmeniť deti za dobré vysvedčenie alebo naopak, prekvapiť svojich rodičov? Tak zoberte deti, rodičov alebo svoju drahú polovičku na okružnú

Prekvapiť tým najoriginálnejším spôsobom môžete od 24. júna do 3. júla, kedy budú limuzíny brázdiť ulice Banskej Bystrice. Dopriať si pocit luxusu, elegancie a výnimočnosti môžete práve vďaka bielej alebo čiernej limuzíne značky Lincoln Tower Car, ktoré sú jednou z posledných „full size“ limuzín. Krásavice z dielne Fordu, ktorý vyrába Town Car od roku 1981 majú 9 a pol a 7 a pol metra. Autá sú posadené na vzduchových vankúšoch, ktoré sa prispôsobujú hmotnosti pasažierov tak, aby bol zachovaný čo najväčší komfort a pohodlne sa do nich vojde 8 až 12 cestujúcich.

Vnútorné priestory limuzín takisto dýchajú eleganciou a luxusom. Pohodlné kožené sedadlá, bar, chladnička, najmodernejšie technické vybavenie, elektronicky ovládané otváranie okien, prepážka medzi vodičom a cestujúcimi a samozrejme klimatizácia. Previezť sa ako hollywoodska hviezda do divadla, kina, na party, diskotéku, dámsku alebo pánsku jazdu, na promócie či rodinné oslavy môžete teraz za vynikajúce ceny jedine cez VIP taxi!

Polhodinová okružná jazda Banskou Bystricou stojí iba 30 eur a hodinová 55 eur, k tomu dostanete aj šampanské zadarmo! Ak sa chcete namiesto okružnej jazdy mestom radšej odviesť zo Sásovej do centra alebo dokonca navštíviť nočné podniky vo Zvolene, nech sa páči. Stačí zavolať na telefónne číslo 0902 989 0000908 989 000 a­lebo si kliknúť na [link=https://ww­w.facebook.com/e­vent.php?eid=219044524­785490]facebo­ok[/link] a dozviete sa viac.

/PR/

limuzína v BB
27
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM