Monika Földešiová Rôzne

Preteky ako ich nepoznáme: V Bystrici sa súťažilo na stoličkách!

Počas víkendu ožilo najväčšie obchodno-nákupné centrum v Banskej Bystrici stoličkovým šialenstvom. Na akcii Majstrovstvá v jazde na kancelárskej stoličke sa na dráhe stretlo viac ako 50 pretekárov, ktorí sa snažili byť čo najrýchlejší.

Ilustračný obrázok k článku Preteky ako ich nepoznáme: V Bystrici sa súťažilo na stoličkách!
Zdroj: Dnes24.sk

Súťažiaci s najlepším časom mali možnosť vyhrať atraktívne ceny ako 40 € poukážku na nákup v predajni parfumov, víťazný pohár, šampanské a najväčším lákadlom bola 1. cena – tablet v hodnote 400 €.

Najrýchlejším pretekárom sa stal Ivan Pánik z Banskej Bystrice s časom 20 sekúnd 78 stotín. Na druhom mieste sa umiestnil Pavel Dovala z Klenovca s časom 25 sekúnd 09 stotín. Cenu mu prevzal jeden z pretekárov, nakoľko sa nemohol v danom čase postaviť na stupne víťazov. Na treťom mieste skončil Peter Puškár z Banskej Bystrice s časom 25 sekúnd 94 stotín.

„Veľká cena BCF S1 bola pilotným projektom tohto druhu, ktorý organizovala spoločnosť BCF. Podujatie prinieslo veľmi veľa pozitívnej energie, dobrej nálady, oddychu a zábavy, preto nebolo určite prvým ani posledným ročníkom. Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť a všetkým oceneným srdečne blahoželáme,“ povedala pre náš portál P zástupkyňa Ivana Herková.

Najbližšia veľká akcia spoločnosti BCF je akcia Hurá prázdniny, ktorá otvorí brány prázdnin všetkým deťom. Akcia sa uskutoční 29. júna v Banskej Bystrici v parku pod Pamätníkom SNP. Všetky deti, malé i väčšie, rodičia i starí rodičia, ste srdečne vítaní.

Stoličkové preteky v Bystrici
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM