Tlačové správy

Prejdite sa prvým interaktívnym showroomom kúpeľňového štúdia

Moderné trendy si dnes už prirodzene nachádzajú svoje miesto aj pri zariaďovaní kúpeľne. Je nie len priestorom na očistu tela, ale aj miestom obnovy, osvieženia, relaxu a očisty mysle.

Ilustračný obrázok k článku Prejdite sa prvým interaktívnym showroomom kúpeľňového štúdia
Zdroj: 3dprehliadky.beevam.sk

Bystrická firma K.R.T. Pekné kúpeľne sa môže pochváliť prvým interaktívnym showroomom kúpeľňového štúdia, s ktorým bude zariaďovanie novej vysnenej kúpeľne skutočným zážitkom. Pohodlne sa usaďte a vyberte si obklady či sprchový kút pokojne aj z gauča!

Určite budete súhlasiť, že ide o omnoho viac než len miestnosť, kde sa umývame. Práve preto je dôležité zariadiť kúpeľňu tak, aby bola príjemná, funkčná, prispôsobená vašim potrebám a štýlu.

Rekonštrukcia kúpeľne bez stresu a hodín vyberania

Rekonštrukcia kúpeľne môže byť pre niekoho zábava, ale na druhej strane aj veľký stres. Ak si chcete pri tvorbe novej oázy relaxu dopriať dostatok času a vyhnúť sa hodinám stráveným v kúpeľňových štúdiách, všetko potrebné môžete dnes vďaka interaktívnemu virtuálnemu showroomu vybaviť aj z pohodlia svojej obývačky.

Aj nakupovanie môže byť zážitkom

Výhody 3D showroomu oceníte nie len v časoch, kedy návštevy kamenných prevádzok nie sú možné či odporúčané. Vďaka najmodernejšej technológii skenovania budete mať vo virtuálnom priestore pocit, ako by ste sa nachádzali priamo v predajni a pritom sa ani nemusíte prezuť z papúč.

Doprajte si čas a prezrite si rôzne typy obkladov, dlažby, keramiky, sprchových kútov či vaní zo všetkých strán, priblížte na detaily, ktoré vás zaujímajú. V 3D modeli sa môžete prechádzať rovnako, ako by ste sa nachádzali priamo na mieste a ak vás niektorý produkt zaujme, jediným klikom sa dozviete všetky potrebné informácie – cenu, rozmer či materiál.

Zdroj: 3dprehliadky.beevam.sk

Pri nákupe vás navyše nebude obmedzovať vzdialenosť, otváracie hodiny ani ostatní nakupujúci – virtuálny showroom je dostupný z akéhokoľvek miesta na svete, kedykoľvek sa rozhodnete ho „navštíviť“. Jediné, čo budete potrebovať, je počítač, mobil alebo tablet a prístup na internet.

Prepracované virtuálne prehliadky prinášajú poh­lcujúce zážitky samy o sebe a nakupovanie v nich je tak trochu aj zážitkom. Pozrite si prvý interaktívny showroom kúpeľňového štúdia K.R.T. Pekné kúpeľne v Banskej Bystrici, kde na ploche viac ako 500 m² nájdete všetko, čo nesmie v kúpeľni chýbať:

Pekné kúpeľne pre každý štýl

Štúdio K.R.T. Pekné kúpeľne ponúka od roku 1993 produkty pre kúpeľne na celom Slovensku. Ich predajne sa nachádzajú v Banskej Bystrici, Brezne a Liptovskom Mikuláši.

Kompletné zariadenie kúpeľní – keramické obklady a dlažby, sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vodovodné armatúry, sprchovacie kúty, vane, kúpeľňové radiátory či kúpeľňové doplnky – si môžete vybrať v ekonomickom, ale aj nadštandardnom štýle. Ak potrebujete poradiť, alebo sa zorientovať v aktuálnych kúpeľňových trendoch, odborní predajcovia vám radi pomôžu s výberom aj online.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: BEEVAM, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM