Jaroslav Dodok Rôzne

Pre nápaditých ľudí je tu zaujímavá súťaž: Výherca si odnesie až 33 000€

Už máte len pár dní na to, aby ste dali o sebe a o svojom inovatívnom podnikateľskom nápade vedieť. Máte šancu zúčastniť sa 2. ročníka Podnikateľského nápadu roka. Pre výhercu je nachystaný start-up balík v hodnote 33 000 eur a za jeho pomoci bude nový produkt či služba výhercu uvedená na trh.

Prihlásiť sa môžu mladí ľudia do 35 rokov

Podnikateľský nápad roka 2013 sa koná pod záštitou Ministerstva financií SR a podporujú ho špičkové spoločnosti z oblasti reklamy, médií, poradenského a finančného sektora, uvádza organizátor na ich oficiálnej web stránke.

Prihlásiť do súťaže sa môžu mladí ľudia od 18 do 35 rokov s ľubovoľným nápadom vhodným na podnikanie, ktorý ešte nebol do konca roka 2012 v navrhovanej forme predstavený na trhu.

Aké projekty majú šancu uspieť?

Jeden z porotcov súťaže Michal Král sa na web stránke vyjadril nasledovne: „Keďže ide o Podnikateľský nápad roka a podnikanie je činnosť vyvíjaná za účelom dosiahnutia zisku, pochopiteľne nápad bez komerčného potenciálu veľmi nemá šancu uspieť. Bodovať teda budú určite projekty s originálnou a biznisovo perspektívnou ideou, dostatočne veľkým trhom, zmysluplným biznis modelom a kvalitným tímom.“

Z toho dôvodu netreba zanedbať prípravu. Prihlášky do súťaže môžete posielať do polnoci 31.7.2013. Pravidlá zapojenia sa do súťaže ako aj všetky bližšie informácie nájdete na ich oficiálnej web stránke www.podnikatelskynapadroka.sk.

Na výber sú 4 kategórie

Pre rok 2013 je pripravených niekoľko kategórií, ktoré budú ocenené:

  • ocenenie Podnikateľský nápad roka 2013
  • ocenenie primátora Bratislavy pre Podnikateľský nápad roka 2013 z Bratislavy
  • ocenenie Slovenskej asociácie rozvojového kapitálu pre Podnikateľský nápad roka 2013 pre investora
  • ocenenie verejnosti pre Podnikateľský nápad roka 2013 s najväčším potenciálom

Okrem 33 000 € balíčka sa budú rozdávať aj rôzne iné zaujímavé ceny. Napr.: TOP 10 finalisti získajú mediálny tréning. Všetci prihlásení súťažiaci dostanú 50% zľavu na ročné predplatné inšpiratívneho magazínu a voucher na ročné bezplatné členstvo v Združení mladých podnikateľov Slovenska.

Vyhlásenie výsledkov a slávnostné odovzdávanie cien prebehne dňa 2.10.2013.

Student24.sk/Mar­tina Trepáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM