Jakub Forgács Krimi

Pozrite si FOTKY týchto Bystričanov: Ak ich stretnete, volajte policajtov!

Videli ste týchto mužov? Na dvoch Banskobystričanov súdy vydali zatykač, no muži zákona ich podľa vlastných slov stále nevedia vypátrať. Čo majú podľa polície na rováši?

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si FOTKY týchto Bystričanov: Ak ich stretnete, volajte policajtov!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Petrovi Caliscibettovi (40) z Banskej Bystrice. Okresný súd v Žiari nad Hronom vydal v decembri 2013 príkaz na jeho zatknutie pre prečin marenie výkonu úradného rozhodnutia,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Svojvoľne odišiel z Psychiatrickej nemocnice v Kremnici, kde má súdom nariadený výkon ústavného ochranného protitoxikoma­tického liečenia, ktorý mu bol uložený Okresným súdom v Banskej Bystrici,“ pokračovala Faltániová, podľa ktorej Okresný súd vo Zvolene vydal v januári 2014 príkaz na zatknutie hľadaného pre prečin krádeže. „Okresný súd v Banskej Bystrici nariadil obmedzenie osobnej slobody svedka a jeho predvedenie na okresný súd,“ doplnila hovorkyňa.

Polícia navyše žiada aj o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Dušanovi Dányim z Banskej Bystrice (36). „Na Dušana Dányiho vydal sudca Okresného súdu v Trenčíne príkaz na zatknutie pre trestný čin vydieranie. Hľadaný sa zdržiava na neznámej adrese a nepreberá zásielky súdu,“ povedala.

Akékoľvek informácie, ktoré polícii pomôžu pri vypátraní hľadaných osôb a ich následnom zadržaní, môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM