Jakub Forgács Krimi

Požiar na bystrickom sídlisku. Oheň poškodil kontajnery aj Audi s Fordom!

V Bystrici vyčíňal neznámy páchateľ. Podľa slov polície oheň spôsobil škody za vyše 1000 eur. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Požiar na bystrickom sídlisku. Oheň poškodil kontajnery aj Audi s Fordom!
6
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci. „V nedeľu 27. novembra okolo 20:20 páchateľ na Starohorskej ulici v Banskej Bystrici spôsobil požiar štyroch plastových kontajnerov na odpad, pričom došlo k poškodzeniu aj troch kovových kontajnerov a plastovej krytiny umiestnenej na kovovej konštrukcii,“ uviedla pre Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Zároveň vplyvom požiaru došlo k poškodeniu zadného svetlometu, zadnej kľučky, lišty, zadných dverí, spätného vonkajšieho zrkadla na pravej strane osobného motorového vozidla Audi A3. Takisto pravého vonkajšieho spätného zrkadla osobného motorového vozidla Ford Fiesta,“ pokračovala hovorkyňa.

„Poškodením vznikla mestu Banská Bystrica škoda minimálne odhadnutá na 266 eur. Majiteľom oboch vozidiel dokopy vznikla škoda odhadnutá na 800 eur,“ dodala Faltániová so slovami, že celková škoda, ktorá vznikla požiarom, je teda odhadnutá na viac ako 1000 eur. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Hasiči
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM