Správy

Potrebujete pílu, valec či elektrocentrálu? BBSK sa zbavuje prebytočnej cestárskej techniky

Rozhodujúcim kritériom v obchodnej verejnej súťaži je najvyššia navrhovaná kúpna cena. Aký účastník bude uprednostnený?

Ilustračný obrázok k článku Potrebujete pílu, valec či elektrocentrálu? BBSK sa zbavuje prebytočnej cestárskej techniky
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) hľadá nových majiteľov prebytočnej techniky Banskobystrickej regionálnej správy ciest. Vyhlásil obchodnú verejnú súťaž na predaj hnuteľného majetku „cestárov“, ktorá trvá do 4. mája. Informuje o tom kraj na svojej webovej stránke, kde sú zverejnené aj podrobnejšie informácie pre záujemcov.

Ako BBSK konkretizoval, ide o píly, kosačky, autá, valce či elektrocentrálu, celkovo o vyše 70 kusov prebytočnej techniky. Rozhodujúcim kritériom je najvyššia navrhovaná kúpna cena a uprednostnený bude účastník, ktorý ju ponúkne spolu za všetky položky majetku minimálne v hodnote stanovenej primeranej ceny, čiže 65 596 eur. Návrh do súťaže predkladá jej účastník v neporušenej zalepenej obálke a na adresu Úradu BBSK ho môže doručiť aj jednotlivo na konkrétny majetok zvlášť.

„Uchádzač je povinný zložiť na bankový účet vyhlasovateľa sumu vo výške 50 eur na každú položku majetku zvlášť ako zábezpeku, ktorá musí byť pripísaná na účet najneskôr 4. mája,“ doplnil kraj. Neúspešným uchádzačom ju vráti na účet do 14 dní po otvorení obálok, ktoré sa má uskutočniť 11. mája o 9.00 hod. Oznámenie o výsledku obchodnej verejnej súťaže zašle všetkým uchádzačom do 90 dní odo dňa jej vyhlásenia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM