Monika Obrtalová Krimi

Polícia pátra po nezvestnej osobe

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 45-ročnom Vladimírovi VABECOVI z Detvy. Menovaný je nezvestný od 27. apríla 2011, kedy v čase okolo 13.30 hodine odišiel z miesta trvalého bydliska

Naposledy sa ozval telefonicky svojej manželke v deň keď z domu odišiel v čase o 15.37 hodine, z jeho mobilného telefónu, pričom uviedol, že odišiel do Zvolena, kde sa mal stretnúť s dvoma bližšie neurčenými osobami. Ďalším šetrením bolo zistené, že netelefonoval zo Zvolena ale z Nitry, kde odišiel z nezistených dôvodov.

Popis osoby: nezvestný je 174 cm vysoký, plnoštíhlej postavy. Má oválnu tvár, na krátko ostrihané, čierne, mierne prešedivené vlasy a modré oči.

Popis oblečenia: naposledy mal na sebe oblečenú oranžovú flisovú bundu do pása, nepremokavú šedú bundu pod zadok na zips, bledomodré rifle a na nohách mal obuté bielo – hnedé, kožené topánky.

Zvláštne znamenie: na pravej nohe na holennej kosti od kolena nadol má asi 40 cm jazvu, na jednom očnom zube má korunku, ktorá je zo zadnej strany opatrená zlatom, pričom toto zlato je odpredu viditeľné jeho opotrebovaním, resp. odštiepením.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM