Jakub Forgács Krimi

Policajti v uliciach pritvrdili: Kontroly opatrení v Bystrici zachytili na VIDEÁCH

Aj policajti v našom meste vo zvýšenej miere kontrolujú sprísnený zákaz vychádzania, ako aj dodržiavanie predpísaných opatrení. Takto to prebieha.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v uliciach pritvrdili: Kontroly opatrení v Bystrici zachytili na VIDEÁCH
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Polícia sprísnila kontroly dodržiavania pandemických opatrení, zatiaľ do 8. februára. Zameriava sa najmä na opodstatnenosť pohybu osôb v čase zákazu vychádzania, teda kontrolu účelu cesty. Zároveň pripomenula, že naďalej platia zvýšené kontroly zamerané aj na dodržiavanie povinnosti nosenia rúšok, karanténnych opatrení či na fungovanie prevádzok.

Aj policajti na území Banskobystrického kraja vo zvýšenej miere kontrolujú sprísnený zákaz vychádzania, ako aj dodržiavanie predpísaných opatrení.

Dokazujú to videami, ktoré zverejnili na svojej facebookovej stránke.

Sprísnené kontroly pocítili aj vodiči, ktorých zastavujú napríklad pri výjazde z Bystrice. Muži zákona v kontrolách na cestách nepoľavujú ani vo večerných hodinách.

Na policajtov však môžete naraziť aj v okolí frekventovaných miest, na vlakových a autobusových staniciach či v okolí nákupných centier. Tam podľa vlastných slov kontrolujú nielen dodržiavanie sprísnených opatrení, ale dohliadajú aj nad verejným poriadkom a dávajú pozor na zaparkované vozidlá, aby nedochádzalo ku krádežiam, či odcudzeniu vecí v nich.

„Nezabúdajte, auto nie je výklad, preto si nenechávajte veci na sedadlách a viditeľných miestach, kde môžu lákať prípadných zlodejov,“ upozorňujú muži zákona.

Jednotlivé videá z policajných kontrol v Bystrici nájdete vo vyššie uvedených prelinkoch alebo pod textom!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

SPRÍSNENÉ KONTROLY AJ NA ÚZEMÍ NÁŠHO KRAJA Policajti na území nášho kraja vo zvýšenej miere kontrolujú sprísnený zákaz vychádzania, ako aj dodržiavanie predpísaných opatrení

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, February 3, 2021

KONTROLY CEZ DEN, ALE AJ VO VEČERNÝCH HODINÁCH Polícia kontroluje dodržiavanie opatrení nielen vodičmi na cestách, ale aj v okolí obchodov a nákupných centier

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, February 3, 2021

KONTROLA OPATRENÍ NA VLAKOVEJ STANICI Polícia pokračuje v kontrole dodržiavania sprísnených protipandemických opatrení na cestách, v okolí frekventovaných miest, aj na vlakových a autobusových staniciach

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, February 4, 2021

V OKOLÍ NÁKUPNÝCH CENTIER DOHLIADAME AJ NA VEREJNÝ PORIADOK A MAJETOK OBČANOV Policajti v okolí nákupných centier...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, February 4, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM