Jakub Forgács Krimi

Policajti spustili neobvyklé pátranie: Pozrite, aký prípad z bystrických ulíc chcú vyriešiť

Tak to sa veru len tak nevidí! Muži zákona vyšetrujú nehodu, ktorá sa mala stať v Banskej Bystrici. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby ju iba nedávno neohlásil muž (64), ktorého podľa vlastných slov zrazil neznámy vodič. Pozrite kedy!

Ilustračný obrázok k článku Policajti spustili neobvyklé pátranie: Pozrite, aký prípad z bystrických ulíc chcú vyriešiť
Zdroj: TASR

Dopravná polícia v Banskej Bystrici hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej malo dôjsť ešte 10. apríla 2014. Polícia sa však o nehode dozvedela až 10. decembra, keď ju chodec prišiel nahlásiť.

„Prvú informáciu o tom, že malo v tento deň dôjsť k dopravnej nehode, oznámil polícii 10. decembra muž (64), ktorý mal byť jej účastníkom ako chodec. Uviedol, že 10. apríla ho mal na Rudohorskej ulici v Banskej Bystrici zraziť neznámy vodič na neznámom motorovom vozidle.“ uviedla dnes banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

V uvedenej veci prišiel chodec podať trestné oznámenie na neznámeho vodiča, ktorý mu mal podľa lekárskych správ spôsobiť poranenia s dlhodobou liečbou a práceneschopnos­ťou," hovorí ďalej Kováčiková.

Aj napriek dlhému časovému odstupu polícia žiada občanov, ak si niekto takú situáciu na Rudohorskej ulici všimol a vedel by k nej podať bližšie informácie, aby to oznámil na ktoromkoľvek útvare policajného zboru alebo na telefónnom čísle 158. Akákoľvek informácia by mohla napomôcť k vypátraniu neznámeho vozidla, ako aj k spresneniu celej situácie, kedy malo dôjsť k zrazeniu chodca.

„Okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje a miera zavinenia účastníkov sa zisťuje. Z tohto dôvodu žiadame aj samotného vodiča hľadaného vozidla, aby sa dobrovoľne prihlásil na ktoromkoľvek útvare policajného zboru,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM