Marcel Mojžiš Krimi

Policajný zásah v Bystrici: Prepad taxikára, streľba a útek!

Ozbrojená dráma na ulici! Mladík (18) so zbraňou v ruke prepadol 34-ročného vodiča taxislužby. Taxikárovi prikázal, aby si dal na ruky putá. Potom došlo na streľbu! Celú drámu ukončil až zásah policajtov pod Urpínom.

K lúpeži došlo vo štvrtok päť minút po polnoci vo Zvolene. Na Hronskej ulici pred odbočkou na Študentskú ulicu, mladík so zbraňou prepadol 34-ročného vodiča taxislužby. Po tom čo nastúpil do Volkswagenu Golf, ktorý si stopol na Lučeneckej ceste, šoférovi povedal aby ho odviezol na sídlisko Západ.

Na vodiča namieril zbraň[/size][/co­lor]

Keď prechádzali Hronskou ulicou, požiadal vodiča aby mu zastal. Keď taxikár zastavil, namieril na vodiča zbraň.„Išlo o plynovú pištoľ. Prikázal mu vystúpiť z vozidla, čo vodič z obavy o život urobil. Obvinený mu podal putá a prikázal mu aby sa spútal. Potom mu prikázal otvoriť batožinový priestor a ľahnúť si doň. Keď mu vodič povedal, že sa tam nezmestí, prikázal mu aby odišiel,“ povedala policajná hovorkyňa M. Faltániová.

[color=#0066ff]Keď taxikár nechcel odísť, obvinený vystrelil jedenkrát z pištole do vzduchu. Vzápätí nastúpil do taxíku a odišiel preč. Zamestnanec mal vo vozidle mobilný telefón a peňaženku s peniazmi. Spútaný prišiel k najbližšiemu penziónu, odkiaľ lúpež oznámil polícii. Po vozidle bolo okamžite vyhlásené pátranie a do hodiny policajti mladého muža na ukradnutom aute zadržali v Banskej Bystrici. [/color]

Basa aj 12 rokov[/size][/co­lor]

„Poškodenému vodičovi vznikla odcudzením vecí škoda 50 eur a majiteľovi vozidla vznikla škoda odcudzením motorového vozidla 2 660 eur. Prípad je v štádiu vyšetrovania. Za ozbrojenú lúpež hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ dodala Faltániová.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133565]Roz­lúčka s Viktorom (†18): Kamaráti na pohrebe skolabovali![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.134434]Šo­kujúca správa: Lekára Učníka (†57) našli mŕtveho![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM