Jakub Forgács Hokej

Platná posila baranov opúšťa káder: Koho na bystrickom ľade už neuvidíme?

Hoci v banskobystrickom drese nastúpil až v závere sezóny, jeho body našim chlapcom výrazne prispeli k zisku striebra. Center baranov teraz vymenil Banskú Bystricu za dánsky klub.

Ilustračný obrázok k článku Platná posila baranov opúšťa káder: Koho na bystrickom ľade už neuvidíme?
Zdroj: TASR

Hokejový útočník Radomír Heizer opustil extraligovú Banskú Bystricu a zamieril do Dánska, kde od novej sezóny oblečie dres klubu Herlev Eagles. S účastníkom najvyššej tamojšej súťaže podpísal ročnú zmluvu. Informovala o tom oficiálna internetová stránka dánskeho klubu.

Center (28) tak nasleduje kroky svojho spoluhráča z Banskej Bystrice Branislava Bendíka, ktorý sa dohodol s Herlevom na spolupráci už na konci mája. „Som skutočne rád, že som dostal príležitosť stať sa súčasťou Herlev Eagles a teším sa na novú výzvu. Dúfam, že pomôžem tímu a že spoločne dosiahneme veľa dobrých výsledkov. O Dánsku som počul samé dobré veci. Bol to jeden z faktorov, prečo som sa rozhodol podpísať zmluvu práve s Herlevom,“ uviedol pre webstránku svojho nového zamestnávateľa Heizer.

Ten prišiel do Banskej Bystrice v minulej sezóne v závere základnej časti. Za „baranov“ odohral osem zápasov, v ktorých nazbieral rovnaký počet bodov za dva góly a šesť asistencií. V play off pridal na ceste k strieborným medailám ďalších šesť bodov (1+5) v 16 vystúpeniach.

Čítajte tiež:

Fanúšikovia baranov majú dôvod na radosť: Center Kytnár zostáva v bystrickom tíme

Brankár Corbeil pokračuje s baranmi: Bystrický dres v novej sezóne oblečie aj jeho quebecký kamarát

S Kanaďanmi sa pod Urpínom roztrhlo vrece: Barani doplnili káder o ďalšieho zámorského hráča

Barani opäť stavili na zámorskú posilu: Vedenie klubu sa dohodlo s kanadským útočníkom

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM