Monika Obrtalová Rôzne

Pizzeria Alba – nielen výborná pizza za skvelé ceny!

Až 30 druhov pizze v dvoch veľkostiach, cestoviny, minútkové jedlá, ale aj obedové menu, k tomu alko či nealko nápoje v kombinácii s príjemným prostredím, ústretovým personálom a výbornými cenami nájdete jedine v priestoroch Pizzerie Alba na Hornej

Reštaurácia Alba má okrem samotných priestorov pizzerie k dispozícii aj bistro a banketku. Popri pizzi, cestovinách a minútkach si teda v reštaurácii môžete pochutiť aj na hotových jedlách, rýchlom občerstvení, polievkach alebo šalátoch. K tomu samozrejme nealkoholické a alkoholické nápoje v podobe bohatého výberu z viacerých druhov pív či kvalitných vín. V banketke pre približne 30 osôb je zasa možné usporiadať menšie rodinné oslavy, svadbu, promócie alebo firemné stretnutia, a to priamo v centre mesta a za vynikajúce ceny.

Pizzeria Alba ponúka aj donáškovú službu na čísle 048/412 3748 a­lebo online objednávkový systém, cez ktorý si môžete objednať pizzu, minútkové jedlá, cestoviny a nápoje. Donáška funguje každý deň v čase od 10.00 do 22.00 hodiny a jedlo budete mať doma už o 45 minút po zadaní objednávky. Stačí kliknúť [link=http://www­.pizzaalba.sk/ob­jednavka.php]SEM[/lin­k], objednať si a k jedlu dostanete Coca-Colu, víno alebo pizzu ZADARMO. Ak dávate radšej prednosť obedovému menu, nech sa páči, zavítajte do Pizzerie Alba! Menu zahŕňa výber zo štyroch druhov jedál, vrátane dezertu, len za cenu 3,15 eur. Aktuálne denné menu nájdete vždy v pondelok ráno u nás alebo priamo na stránke reštaurácie [link=http://www­.pizzaalba.sk/in­fo.php]www.piz­zaalba.sk[/lin­k].

/PR/

pizza alba
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM