Tlačové správy

Párová masáž ako najromantickejší darček na Valentína

Valentínsky deň je príležitosťou, kedy sa snažíme ukázať našu lásku a náklonnosť tým najromantickejším spôsobom. V dnešnom hektickom svete, kedy čas strávený spolu je často vzácny, ponúka párová masáž niečo viac než len tradičný darček.

Ilustračný obrázok k článku Párová masáž ako najromantickejší darček na Valentína
5
Galéria

Je to skúsenosť, ktorá umožňuje párom spoločne sa uvoľniť a znovu nadviazať na tú intímnu úroveň porozumenia a pohody, ktorá môže v každodennom zhone chýbať.

Objavte kúzlo spoločného relaxu

Little Bali vo Zvolene je projekt, ktorý pochádza priamo z Bali. Nájdete tu spojenie lahodnej gastronómie v Bali Bistro, inšpiratívnych eventových priestorov, cvičenie jogy, ale hlavne miesto, kde zažijete párovú masáž ako z exotického indonézskeho ostrova. Špeciálnym typom je párová tradičná balijská masáž. Tradičná Bali masáž nemusí byť len „liekom“ na zdravotné problémy, ale rieši aj energetický aspekt ľudského tela. Indonézska medicína kladie dôraz na harmóniu tela, mysle a ducha a presne taká je aj táto masáž. Ak ju zažijete vo dvojici, o to viac precítite jej účinky, ktoré bude môcť zdieľať so svojim partnerom.

Spojenie sŕdc cez dotyk vo Zvolene

Na Valentína predstavuje ideálny tip na darček pre partnera, pretože párová masáž utuží váš vzťah. Prináša nespočetné množstvo benefitov. Je to pozvánka k spoločnému oddychu, ktorý je vo svete plnom stresu a povinností takmer revolučným činom. Ponúka jedinečnú príležitosť vypnúť od všetkého, čo nás obklopuje a sústrediť sa výhradne jeden na druhého. V tichosti masážneho salónu, pod rukami skúsených masérok priamo z ostrova Bali, môžete objavovať nové spôsoby, ako komunikovať so svojim partnerom – nie slovami, ale dotykmi, pohľadmi a spoločným dýchaním.

Špeciálna valentínska ponuka

Ak máte chuť, Little Bali vo Zvolene prináša pre Vás a Vašu polovičku aj niečo špeciálne. Valentínsku večeru plnú lásky a exluzivity. V dňoch od 14. do 17. februára na vás čaká chutné valentínske menu v rôznych variáciách, možnosť rezervovať si celý VIP salónik len pre seba a špeciálna cena na párovú masáž – párová tradičná balijská masáž za zvýhodnenú cenu – z pôvodnej 149 eur na 100 eur a párová tradičná aroma masáž za zvýhodnenú cenu – z pôvodnej 169 eur na 120 eur.

V prípade záujmu si rezervujte miesto na valentínsku večeru telefonicky na 0915 518 800.

V Little Bali sa na Vás už tešia, pretože vedia, že investovanie do vzťahu a spoločne stráveného času je tým najkrajším darom, ktorý môžeme svojej polovičke dať. A to nielen na Valentína.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Little Bali
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM