Jakub Forgács Iné športy

Parkouristi v Bystrici predviedli fantastické kúsky: Dvojité saltá aj stojky na jednej ruke!

Parkouristi pred pár dňami doslova preskákali Banskú Bystricu na svojom najväšom stretnutí. Teraz uzrelo svetlo video, ktoré zachytáva atmosféru tohto jedinečného podujatia, ako aj krkolomné kúsky, ktoré títo mladí nadšenci pohybu stvárali pod Urpínom.

Ilustračný obrázok k článku Parkouristi v Bystrici predviedli fantastické kúsky: Dvojité saltá aj stojky na jednej ruke!
Zdroj: Dnes24.sk

Niekto ich sledoval so strachom, iní s úžasom… Pod Urpínom sa 2. – 5. júla stretlo viac ako 120 nadšencov umenia pohybu a veru, bolo sa na čo pozerať. Fotky z tejto akcie ste si na našom portáli mohli pozrieť už tesne po skončení akcie, teraz je však na svete aj prvé väčšie video.

V takmer desiatich minútach záberov uvidíte zábery šikovných chalanov a dievčat, ktorí si v Banskej Bystrici spoločne zatrénovali, povymieňali skúsenosti na workshopoch a zabávali skutočne netradične. Okrem preskakovania idúcej motorky saltom, dvojitých sált z trojmetrových stien či stojky na jednej ruke toho v najnovšom videu uvidíte ešte oveľa viac. Stačí nazrieť do našej videogalérie.

Čítajte tiež:

Preskočenie idúcej motorky saltom či stojky nad Hronom… Parkouristi v Bystrici stvárali nevšedné kúsky

Video: Marek Bari

Foto: Dodiak Lukáč

FOTO: Parkouristi si z bystrického zimáku urobili ihrisko
26
Galéria
VIDEO mladých parkouristov: Pozrite, čo stvárali pod Urpínom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM