Jaroslav Dodok Iné športy

Zhadzovanie povianočných kíl pohybom: Príďte si zadarmo zaplávať na plaváreň

Najkrajšie sviatky roka sú aj dňami hojnosti, voňavých dobrôt a všakovakých maškŕt. Po konzumácii vianočného pečiva a zemiakového šalátu určite mnohým z nás dobre padne pohyb. Medzi najzdravšie formy telesnej aktivity patrí plávanie.

Ilustračný obrázok k článku Zhadzovanie povianočných kíl pohybom: Príďte si zadarmo zaplávať na plaváreň

Práve krytá plaváreň na Štiavničkách privíta aj v tomto roku všetkých, ktorí chcú urobiť v čase Vianoc niečo pre seba. Šestnásty ročník Banskobystrickej plaveckej 24 hodinovky ponúkne možnosť zaplávať si sto metrov pre zdravie. Štart plaveckého maratónu je na programe 27. decembra od 12.00 hod. Do krytej plavárne môže prísť každý bez rozdielu veku, vstup je zdarma.

Počas vlaňajšieho, pätnásteho ročníka zaznamenali organizátori plaveckého podujatia rekordných 1400 účastníkov, pričom plaváreň na Štiavničkách navštívilo v čase 24 hodinovky celkovo viac než 2 400 ľudí.

Mesto Banská Bystrica ako hlavný organizátor tradičného športového sviatku verí, že aj v tomto roku budú medzi účastníkmi, okrem mnohých Banskobystričanov, aj hostia z iných kútov Slovenska či sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM