Jakub Forgács Rôzne Správy

Pacient VYCHVÁLIL bystrickú nemocnicu: Cítil som sa ako v 5-hviezdičkovom hoteli

Rooseveltova nemocnica sa pochválila slovami vďaky. Pacient sa podľa vlastných slov stretol s profesionalitou na vysokej úrovni, ale tiež aj s empatiou, pochopením a ľudskosťou.

Ilustračný obrázok k článku Pacient VYCHVÁLIL bystrickú nemocnicu: Cítil som sa ako v 5-hviezdičkovom hoteli
11
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica na sociálnej sieti zdieľala slová vďaky od jedného z pacientov. „Môj zdravotný stav ma v uplynulých dňoch donútil navštíviť našu Rooseveltovu nemocnicu. Zostal som až v údive, že takáto veľká inštitúcia je kvalitovo na úrovni svetových nemocníc. Tam všetko funguje ako má, cez manažment, komunikáciu, až po zavedený systém. Pani riaditeľka Lapuníková, super!“ píše sa v správe.

Slová vďaky

„Po príchode na urgent som sa rýchlo dostal do rúk mladej a veľmi šikovnej lekárky, ktorej sa môj zdravotný stav nezdal,“ uvádza pacient so slovami, že lekárka okamžite zariadila ďalšie odborné vyšetrenia a aj keď ich výsledok nebol pozitívny, vedel, že je v dobrých rukách. „Tým, že som zostal hospitalizovaný nečakane a prakticky som so sebou nemal skoro nič, mi bolo v nemocnici automaticky poskytnuté náhradné oblečenie. Skončil som na operačnej sále v rukách pána doktora neurochirurga Zachara, ktorý odviedol precíznu prácu,“ pokračoval so slovami, že momentálne sa po operácii zotavuje, ale musí naozaj vyjadriť pochvalu celému tímu nemocnice.

„Chcel by som vyjadriť veľké poďakovanie všetkým, ktorí pracujú v Rooseveltovej nemocnici. Od vedenia nemocnice, cez lekárov, sestry, všetkým na operačných sálach, fyzioterapeutov, sanitárov, upratovačiek, kuchárov, a aj tým, ktorých nie je až tak vidieť. Skvelý a zohratý tím v celej nemocnici. Menovite by som chcel vyjadriť naozaj veľkú a srdečnú vďaku lekárkam z Neurologickej kliniky MUDr. Frančiakovej a MUDr. Kuntovej. Operatérovi MUDr. Zacharovi, ktorý je macher vo svojom odbore. Ošetrujúcej lekárke z Neurochirurgickej kliniky MUDr. Pivovarníkovej,“ uviedol pacient, podľa slov ktorého všetko šliapalo ako švajčiarske hodinky, všetci vedeli čo robiť a ako to robiť.

Ako v hoteli

„Stretol som sa s profesionalitou na vysokej úrovni, ale tiež aj s empatiou, pochopením a ľudskosťou,“ napísal.

„Bolo o mňa naozaj ukážkovo postarané. Pochutnal som si dokonca aj na strave, no proste, cítil som sa ako v päťhviezdičkovom hoteli. Naozaj sa o mňa postarali ako o ,,svojho“. Ďakujem ešte raz,“ ďakoval pacient.

Ako dodal, jeho spolubývajúci na izbe, ktorý prišiel akurát z inej novej nemenovanej nemocnice, mu povedal: „Bager majú síce nový, ale bagrista je slabý. Ale v tej bystrickej aj bager aj bagrista idú na plný výkon.“

V priloženom videu si môžete pozrieť aj novú atrakciu Podpoľania. Pribudlo tam UFO.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Fakultná nemocnicou s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica
11
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM