Jakub Forgács Správy

Osobnosti o obľúbených zákutiach v Bystrici a okolí: Kde si to zamiloval thaiboxer Vlado Moravčík?

Naše mesto si získava domácich obyvateľov, ale aj turistov. Obľúbené miesta v Banskej Bystrici a jej okolí majú aj známe osobnosti. V našom seriáli o miestach, kde radi trávia svoj voľný čas známe tváre mesta, sme tentoraz vyspovedali šampióna v Muay Thai Vladimíra "Drakulu" Moravčíka.

Ilustračný obrázok k článku Osobnosti o obľúbených zákutiach v Bystrici a okolí: Kde si to zamiloval thaiboxer Vlado Moravčík?
Zdroj: Dnes24.sk

„Momentálne je u mňa na prvom mieste rodina, pretože sa mi pred pár mesiacmi narodil synček Matúš, takže veľa času trávim doma,“ povedal Moravčík, ktorý syna chodí aj kočíkovať a občas sa aj niekam prevezú.

Ako pokračoval, veľakrát už mal rôzne ponuky na odchod spod Urpína, trénovať niekde inde. „Vždy som však odmietol, Bystricu strašne milujem hlavne kvôli tej prírode, ktorá je naokolo, lebo v zime veľmi rád chodím lyžovať a na túry,“ uviedol mladý bojovník.

„Úplne mi vyhovuje poloha, že sme v strede Slovenska. Tá príroda je tu nádherná, a to mi strašne imponuje,“ vysvetlil Moravčík, ktorý by podľa vlastných slov neodišiel nikde inde. „Tu bližšie v okolí Bystrice chodievam najradšej na Králiky, Skalku, hlavne cez zimné mesiace na bežky, to mi najviac vyhovuje,“ dodal na záver.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM