Jakub Forgács Správy

Oslavy SNP s viacerými obmedzeniami. Kde všade v Bystrici s nimi treba počítať?

Bystričania, zbystrite pozornosť! V deň osláv SNP čakajú vodičov dopravné obmedzenia na viacerých uliciach v centre. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Oslavy SNP s viacerými obmedzeniami. Kde všade v Bystrici s nimi treba počítať?
28
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Počas osláv 73. výročia Slovenského národného povstania (SNP), ktoré sa uskutočnia 29. augusta v areáli Pamätníka SNP v Banskej Bystrici, budú pre vodičov platiť viaceré dopravné obmedzenia.

Ako informovali organizátori osláv, 28. augusta od 22:00 h do 29. augusta do 15:00 bude na uliciach Cikkerova, Kuzmányho a Kapitulská umiestnené dopravné značenie Zákaz zastavenia. V deň osláv od 6:00 do 15:00 budú uzavreté ulice Kapitulská, Švantnerova, Cikkerova a Kuzmányho.

„Každý návštevník osláv môže využiť možnosť dopraviť sa do Banskej Bystrice vlakom z celého Slovenska s 50-percentnou zľavou. Oficiálnym dopravcom osláv SNP je Železničná spoločnosť Slovensko, vďaka ktorej zakúpený lístok do Banskej Bystrice po jeho označení pečiatkou organizátora v zákazníckom centre na železničnej stanici Banská Bystrica alebo na stanici Banská Bystrica-mesto platí návštevníkovi aj na cestu späť,“ pripomínajú organizátori.

Vstup do Múzea SNP bude v tento deň pre návštevníkov zdarma.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minuloročných osláv výročia SNP!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH Oslavy 72. výročia SNP v Bystrici
28
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM