Monika Obrtalová Rôzne

Optika Šebeň - všetko pre Vaše oči!

Potrebujete vymeniť okuliarové šošovky alebo chcete krajší a modernejší rámik? Hľadáte vhodné puzdro, šnúrky na okuliare, utierky alebo spreje na čistenie skiel? Tak navštívte Optiku Šebeň na Hornej ulici, kde nájdete všetko čo potrebujete pre svoje

Optika Šebeň ponúka zhotovenie okuliarov podľa lekárskeho predpisu aj bez neho pre dospelých, aj deti. V ponuke sú slnečné, dioptrické plavecké a športové okuliare, vybrať si môžete z bohatej ponuky okuliarových rámikov pomocou videotechniky. Môžete si tu dokonca nechať zmerať aj zrak. Optika Šebeň zabezpečuje opravu a údržbu okuliarov, poradenstvo pri výbere multifokálnych alebo pracovných okuliarov.

Kvalifikovaný personál vám ochotne pomôže pri výbere doplnkového sortimentu ako lupy, šnúrky na okuliare, puzdrá, čistiace potreby v podobe sprejov a mikrovláknových utierok, roztokov na kontaktné šošovky a samotných dioptrických šošoviek rôzneho druhu. Stačí ak navštívite predajňu Optiky Šebeň na Hornej 65A (Porgespalota) v Banskej Bystrici alebo sa informujete na telefónnom čísle 048/414 33 53.

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM