Jakub Forgács Krimi

Opitý a nadrogovaný mladík v Bystrici zrazil dievča: Z miesta nehody ušiel, FOTO

Dievčinu podľa slov polície po náraze vymrštilo na kapotu vozidla, následne prepadla na cestu, pričom utrpela ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Opitý a nadrogovaný mladík v Bystrici zrazil dievča: Z miesta nehody ušiel, FOTO
3
Galéria

Vodič (22) vozidla Mercedes Benz A200 po predchádzajúcom požití alkoholu viedol vozidlo v smere od centra mesta do mestskej časti Fončorda, pričom na ul. kpt. Nálepku nedal na priechode pre chodcov prednosť 15-ročnej chodkyni. Informovali o tom krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

Dievčaťu nepomohol a ušiel

„Dievčinu po náraze vymrštilo na kapotu vozidla, následne prepadla na cestu, pričom utrpela ťažké zranenia. Vodič však nezastavil a z miesta nehody ušiel, a to bez oznámenia a bez poskytnutia potrebnej pomoci,“ píšu muži zákona.

„Policajti v krátkom čase vozidlo aj vodiča vypátrali a okamžite ho podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom nameraná hodnota predstavovala v prepočte viac ako 2 promile alkoholu,“ uviedli policajti.

Pod vplyvom drog

Ďalej bol pre podozrenie z požitia aj inej návykovej látky vyzvaný na odber biologického materiálu. „Predbežným skríningovým vyšetrením bol v jeho organizme pozitívny nález látok: Extáza, Marihuana, Kokain, Metamfetamín,“ dodali muži zákona so slovami, že je zarážajúce, že tento skutok spáchal napriek tomu, že za obdobný čin spáchaný pod vplyvom návykovej látky bol v predchádzajúcom období postihnutý zákazom vedenia motorových vozidiel.

V súvislosti s udalosťou bolo začaté trestné stíhanie pre prečin Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a prečin Neposkytnutie pomoci.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Opitý mladík pod vplyvom drog ušiel z miesta nehody
3
Galéria

OPITÝ A POD VPLYVOM DROG UŠIEL Z MIESTA NEHODY! ZRAZIL 15-ROČNÚ DIEVČINU Reč je o 22-ročnom vodičovi vozidla Mercedes...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, August 10, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM