Eva Drugdová Rôzne Správy

Zážitky inštruktora aj najčastejšie priezviská Zvolenčanov. Výber TOP 5 tém týždňa

Viete, ktoré témy počas týždňa oslovili Zvolenčanov najviac? Predstavili sme vám zaujímavých ľudí, prírodné poklady neďaleko Zvolena, ale aj najčastejšie priezviská.

Ilustračný obrázok k článku Zážitky inštruktora aj najčastejšie priezviská Zvolenčanov. Výber TOP 5 tém týždňa
17
Galéria
Zdroj: archív Jaroslava Pukančíka

Obľúbený inštruktor

Úplný top v čítannosti našich článkov dosiahol uplynulý týždeň známy zvolenský inštruktor autoškoly Vlado Hronček. Porozprával nám svoje zážitky počas jázd či skúšok. Niektoré boli úsmevné, no pri iných vám aj rozum zastane. Na základe ohlasov jeho bývalých žiakov, je zrejmé, že Vlado je obľúbený inštruktor, ktorý sa svojim žiakom snaží hodiny v autoškole odľahčiť aj vtipnými príhodami.

Najčastejšie priezviská Zvolenčanov

Už sme vám priniesli prehľad najnetradičnejších a najčastejších mien Zvolenčanov a tentoraz prišli na rad priezviská. O jedno priezvisko sa často delí viacero občanov mesta a nám sa podarilo získať informácie o najfrekvento­vanješích priezviskách vo Zvolene. Viete, ktoré sú to?

Živá voda neďaleko Zvolena

Príroda a okolie nášho mesta ukrývajú známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa oplatí vidieť na vlastné oči. Aj v neďalekom Čeríne nájdete prameň, nazývaný tiež Živá voda či vzácne fresky v Kostole svätého Martina. No a o len kúsok ďalej, ďalší poklad prírody, Mičinské travertíny.

Zvolen v plnej kráse

Zvolen je krásne mesto a úchvatný je aj pohľad naň z výšky. Môžete sa pokochať výhľadom z neďalekých kopcov. Ponúkli sme vám krásne zábery výhľadu z Pustého hradu. Istotne si ich zamiluje každý Zvolenčan.

Mladá plavčíčka

Zo zvolenského kúpaliska sme vám priniesli rozhovor s mladou plavčíčkou. Hoci si väčšina z nás myslí, že plavčík sa len prechádza a opaľuje, nie je to vôbec tak. Podľa sympatickej Simony je najhoršie byť celý deň na slnku. Ako vyzerá jej práca?

V priloženej galérii si môžete pozrieť krásne výhľady z Pustého hradu!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Úchvatné výhľady na Zvolen z Pustého hradu
17
Galéria
Zdroj: archív Jaroslava Pukančíka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM