Rôzne Správy

Zažite bláznivú sobotu so psíkmi na ranči pri Zvolene. Útulkáči budú mať veľký deň

Aj vy môžete podporiť opustených psíkov. Útulkáči z celého regiónu sa stretnú na jednom mieste a sú pripravení lásku prijať aj rozdávať.

Ilustračný obrázok k článku Zažite bláznivú sobotu so psíkmi na ranči pri Zvolene. Útulkáči budú mať veľký deň
6
Galéria
Foto: Dnes24.sk

Milovníci štvornohých chlpáčov sa majú na čo tešiť. Už najbližšiu sobotu od 10:00 zažijú podujatie Deň s útulkáčom, ktoré každoročne organizuje OZ Psíčkari. Tento rok sa bude konať na Lunterovom ranči neďaleko Zvolena. Okrem svojich zverencov, ktorých budú prezentovať útulky z rôznych kútov Slovenska, sa návštevníci môžu tešiť aj na súťaže a program.

Sobotnú akciu bude tradične sprevádzať známa moderátorka a psíčkarka Janka Hospodárová. V mene pomoci opusteným zvieratám z útulkov sa môžete prihlásiť do nejakej zo súťaží, kde pôjde hlavne o zábavu a čas strávený so psíkmi.

Chlpáči si budú môcť zasúťažiť v kategóriách ako zvláštny zjav, papkáč, nežný bojovník či aport klobásy. Víťazi sa budú tešiť zo štedrých odmien od partnerov akcie, no najväčšou výhrou pre štvornohých miláčikov vždy bude obyčajné pohladenie.

Pre malých aj veľkých návštevníkov je tiež pripravený pestrý program. V rámci neho sa budú môcť povoziť na koňoch, uvidia ukážky výcviku a nebude chýbať ani benefičný trh.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z minulých ročníkov akcie Deň s útulkáčom!

V OBRAOZOCH: Deň s útulkáčom vo Zvolene
6
Galéria
Foto: Dnes24.sk / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM