Barbara Dallosová Krimi

ZÁBERY Z KAMERY: V podniku sa rozpútala drsná bitka

Roztržka, pri ktorej padali päste i kopance si podľa polície vyžiadala dvoch zranených. Čítajte, čo sa v pohostinstve podľa mužov zákona vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z KAMERY: V podniku sa rozpútala drsná bitka
Zdroj: Tech. kamera piváreň Žiarčanka

Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a prečin výtržníctvo kvôli incidentu, ktorý sa stal v utorok (15.3.) v susednom Žiari nad Hronom v pohostinstve na Hviezdoslavovej u­lici.

Ako vysvetlila hovorkyňa, páchateľ v pohostinstve približne o deviatej večer fyzicky napadol dvoch mužov vo veku 23 a 30 rokov.

,,Mladšieho dvakrát päsťou udrel do tváre a následne aj do iných častí tela, tomuto prišiel na pomoc starší z poškodených, toho taktiež páchateľ fyzicky napadol, kopal do ho do hlavy a bil ho po tele," opisuje bitku Faltániová.

Obaja muži zostali podľa polície po útoku zranení. ,,Mladší utrpel zranenia s dobou liečenia sedem a viac dní, starší utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť minimálne 20 dní," priblížila hovorkyňa. Ako uzavrela, vo veci bolo začaté trestné stíhanie a momentálne prebieha vyšetrovanie.

FOTO z roztržky v podniku: Padali kopance i päste
4
Galéria
Zdroj: Tech. kamera piváreň Žiarčanka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM