Krimi

Viac policajtov v uliciach Zvolena. Opatrenia prijali aj v súvislosti s prípadom zabitého Filipínčana

Výkon policajnej služby bude v najbližších týždňoch zameraný predovšetkým na ochranu a bezpečnosť návštevníkov. Aké opatrenia prijala mestská polícia?

Ilustračný obrázok k článku Viac policajtov v uliciach Zvolena. Opatrenia prijali aj v súvislosti s prípadom zabitého Filipínčana
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

S príchodom letnej turistickej sezóny a nárastu návštevnosti mesta, v mesiacoch jún až september, prijala mestská polícia prísnejšie bezpečnostné opatrenia, kde nasadila do terénu zvýšený počet policajných hliadok. „Bezpečnostné opatrenia boli prijaté aj v súvislosti s prípadom, ktorý sa odohral v nočnej Bratislave, kde násilnému útoku podľahol mladý Filipínčan. Výkon policajnej služby bude v tomto období zameraný predovšetkým na ochranu a bezpečnosť návštevníkov, ktorí sa v meste zdržiavajú za účelom zábavy a turizmu,“ uviedol Juraj Chabada, náčelník Mestskej polície Zvolen.

„Počas celého dňa bude zabezpečená nepretržitá patrola v podobe peších hliadok a motohliadok, ktoré budú pôsobiť na hlavnom námestí a v priľahlých uliciach. V nočnom režime budú motohliadky kontrolovať kritické miesta a priestory pred nočnými podnikmi. V rámci posilnenia bezpečnosti budú problémové miesta zábavných podnikov intenzívne snímané kamerami, ktoré z pohľadu bezpečnosti občanov sledujú celkové dianie v meste,“ pokračoval Chabada.

Ako dodal náčelník, týmto žiadajú občanov o spoluprácu, aby prípade, že spozorujú prípady narúšania verejného priadku alebo výtržnosti, ihneď kontaktovali mestskú políciu na čísle 159.

V OBRAZOCH: Zvýšená bezpečnosť v meste, viac policajtov v uliciach
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM