Ľubomír Hudačko Krimi

Tragický záver víkendu smerom na Lučenec: Po zrážke áut zomreli 2 osoby, FOTO

Ďalšie dve osoby utrpeli ťažké zranenia a dve osoby sa zranili ľahko. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári ATE z operačného strediska v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Tragický záver víkendu smerom na Lučenec: Po zrážke áut zomreli 2 osoby, FOTO
3
Galéria

V nedeľu 9.7. vo večerných hodinách došlo na ceste I/16 v smere na Lučenec k čelnej zrážke dvoch vozidiel. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Pod nehodu sa pravdepodobne podpísal mikrospánok jedného z vodičov.

„Vozidlo VW Passat prešlo do protismeru kde sa čelne zrazilo s oproti idúcou Škodou Fabia. Následkom nárazu došlo k zraneniu osôb v oboch vozidlách a žiaľ, jedna žena vo veku 62 rokov utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ ozrejmila situáciu bystrická polícia.

Ťažké i ľahké zranenia

Druhá vo veku 61 rokov zomrela na následky zranení po prevoze do nemocnice.

Ďalšie dve osoby utrpeli ťažké zranenia a dve osoby sa zranili ľahko. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári ATE z operačného strediska v Banskej Bystrici.

„Vyšetrovateľ vo Zvolene začal trestné stíhanie pre usmrtenie, do konania budú pribratí znalci z odboru dopravy a zdravotníctva. Obom vodičom bol odobratý biologický materiál na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu. Presná príčina nehody ako aj ďalšie okolnosti sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ doplnila polícia.

Objektívom: Miesto tragickej dopravnej nehody v okrese Detva
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM