Barbara Dallosová Správy

Superlacný reťazec dobýja Slovensko: POBOČKU chystá aj vo Zvolene!

Už minulý rok avizoval známy diskont príchod na slovenský trh. Vtedy bola reč len o Bratislave, teraz má expandovať do ďalších kútov Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Superlacný reťazec dobýja Slovensko: POBOČKU chystá aj vo Zvolene!
Zdroj: TASR/František Iván

Holandský nepotravinový diskontný obchod Action je v našich končinách konkurenciou predovšetkým pre známe značky ako Pepco či Kik. Ponúka najmä potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky za výhodne ceny. Hlavne Bratislavčania Action poznajú z nákupov v Rakúsku. Obľúbili si napríklad jeho prevádzku v pohraničnej obci Kittsse.

Viacero pobočiek

Reťazec ešte minulý rok avizoval, že prichádza na Slovensko a prvá pobočka vznikne v Bratislave. Nachádzať sa bude v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke. Oficiálne otvorenie prebehne 2. marca.

Podľa webu tvnoviny.sk má u nás Action vyššie ambície a pobočiek plánuje viac.

V Bratislave má pribudnúť aj druhá pobočka, a to na Zlatých pieskoch. Ďalej sa chce reťazec rozšíriť aj do Zvolena, Martina, Topoľčian a Michaloviec.

Nákup za euro

Zákazníci nájdu v predajniach širokú a obmieňajúcu sa ponuku viac ako 6 000 produktov v 14 kategóriách, z toho 1 500 najpredá­vanejších produktov má cenu pod 1 euro.

„Action je obľúbený diskontný obchod v Európe s cenovo dostupnými, bežnými aj neobyčajnými výrobkami. Pochádzame z Holandska, ale v súčasnosti máme už viac ako 2 000 predajní v 10 krajinách. Od budúceho roka chceme vstúpiť na slovenský trh, takže hľadáme vhodných kandidátov na prácu u nás a možno ste nimi práve vy,“ ohlasoval reťazec, keď naberal nových ľudí pri oznámení vstupu na náš trh.

Podľa aktuálnej ponuky na webe spoločnosti Action stále hľadá ľudí na viacero pozícií. Konkrétne manažéra predajne v Trnave, zástupcu vedúceho v Martine a zamestnancov vo Zvolene i Martine.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM