Jakub Forgács Rôzne

Silvestrovský futbalový zápas aj ohňostroj. PROGRAM osláv na prelome rokov vo Zvolene

Už o pár dní sa rozlúčime so starým rokom a privítame ten nový. Nad Zvolenom sa rozžiari nebo, no ohňostroj zďaleka nie je jediným lákadlom osláv!

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovský futbalový zápas aj ohňostroj. PROGRAM osláv na prelome rokov vo Zvolene
15
Galéria
Zdroj: TASR

Koniec roka tradične patrí oslavám Silvestra. Mestá lákajú návštevníkov do svojho centra pestrým programom, v čom nezaostáva ani Zvolen. Súčasťou silvestrovských osláv je už viac než šesťdesiat rokov aj tradičný Silvestrovský futbalový zápas modrých proti červeným. Zápas sa uskutoční o 13:00 na ihrisku Technickej akadémie vo Zvolen.

„Samotný program silvestrovských osláv vypukne o 22:44 na zvolenskom námestí. S rokom 2016 sa budeme lúčiť v sviežej spoločnosti zvolenského rapera Marksa, ktorého pozná najmä mladšia generácia. Po ňom bude nasledovať koncert mladej speváčky Doris Tóthovej, ktorá zažiarila v roku 2013 ako Slávik Slovenska a odvtedy úspešne naštartovala svoju kariéru. Zvolenské námestie oživí svojimi interpretáciami známych popových, ale aj jazzových či šansónových piesní,“ uviedla Eva Ježovičová, referent pre styk s verejnosťou, Mestský úrad.

„Vyvrcholením celého večera bude samozrejme ohňostroj a zábava bude pokračovať až do skorého rána diskotékou priamo na námestí,“ dodala Ježovičová. Nielen Zvolenčanov, ale aj všetkých návštevníkov Zvolena teda čaká veselá koncoročná bodka.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Krásy Zvolena zachytené mladým fotografom
15
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM