Nicole Regecová Rôzne

Prehľad minulého týždňa: Ktoré správy zaujali najviac?

Ďalší týždeň plný nových udalostí a informácií je za nami. Pre tých, ktorí nestíhali sledovať najnovšie správy, prinášame rýchly prehľad najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad minulého týždňa: Ktoré správy zaujali najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Požiar na Lieskovskej ceste

Požiar skladu horľavých kvapalín na Lieskovskej ceste vo Zvolene, ktorý zaznamenali dnes ráno, sa podarilo hasičom zlikvidovať o 11-tej hodine. Aké sú následky rozsiahleho požiaru?

Tipy zvolenského trénera

Chceli by ste sa viac hýbať či začať cvičiť, ale neviete ako na to? Zvolenský tréner Rudo vám poradí, ako správne a efektívne trénovať. Skúste si cviky, ktoré zvládne každý.

Poslanec s čiernym pásom

Poslanec Miroslav Sližik je športovec telom i dušou. V karate má čierny pás a vychováva úspešných reprezentantov SR. V rozhovore objasnil pálčivé témy aj túžby v meste pod Pustým hradom.

World Class barman

Adrián Michalčík získal prestížne ocenenie World Class. Stal sa tak najlepším barmanom Českej republiky. Rodený Zvolenčan vás zasvätí do tajov barmanstva a mixológie.

Príhody z lekárne

Lekáreň sa môže zdať ako veľmi nudná inštitúcia. Chodíme do nej, iba keď musíme. Napočudovanie, aj v lekárni sa dá dobre zasmiať. Dôkazom sú tieto hlášky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM