Správy

Obnova predstaničných priestorov? Zvolen zverejnil výzvu na predkladanie ponúk

Celková predpokladaná hodnota zákazky je takmer 1,6 milióna eur, pričom rozhodujúcim kritériom na vyhodnotenie ponúk bude cena.

Ilustračný obrázok k článku Obnova predstaničných priestorov? Zvolen zverejnil výzvu na predkladanie ponúk
4
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen

Výzvu na predkladanie ponúk na stavebné práce v rámci rekonštrukcie predstaničných priestorov zverejnilo v týchto dňoch vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) mesto Zvolen. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 29. marca 2019 do 10. h.

Predmetom zákazky sú stavebné prace pri rekonštrukcii predstaničných priestorov hlavnej železničnej stanice vo Zvolene. Postaviť sa má nová pešia zóna, drobná architektúra, parkovisko, komunikácie a spevnené plochy, nové dopravné značenie, odvodniť sa majú cesty a spevnené plochy, vybudovať kanalizácia. Zrekonštruovať sa má aj verejné osvetlenie a zrealizovať sa majú sadové úpravy a tiež prekládky a ochrana slaboprúdových rozvodov.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je takmer 1,6 milióna eur, pričom rozhodujúcim kritériom na vyhodnotenie ponúk bude cena. Stavba by sa mala zrealizovať za necelý rok od podpisu zmluvy o dielo. Mesto Zvolen získalo na túto stavbu financie z eurofondov.

Pozrite si v priloženej fotogalérii vizualizácie, ako má tento priestor vyzerať po veľkej premene!

OBRAZOM: Vizualizácie veľkej revitalizácie predstaničného priestoru vo Zvolene
4
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM