Eva Drugdová Rôzne Správy

Kam s deťmi vo Zvolene? 5 centier a herní, kde sa nudiť rozhodne nebudú

Máte doma neposedné ratolesti? Vybrali sme 5 zaujímavých miest pre deti, kde môžete tráviť čas aj počas upršaných dní. Stačí si vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi vo Zvolene? 5 centier a herní, kde sa nudiť rozhodne nebudú
7
Galéria
Zdroj: Rodinné centrum Svet rodiny

Ak neviete, kam sa vybrať s deťmi za zlého počasia, predstavíme vám 5 zaujímavých miest vo Zvolene. Vaše ratolesti určite poteší, že sa budú môcť zahrať a byť v kontakte s ostatnými deťmi. Čo všetko vám Zvolen ponúka? Na výber máme od veľkých detských herní, cez menšie materské centrá, až po útulné kaviarne s detským kútikom.

Mixiland detský svet

Najnovšou atrakciou pre deti vo Zvolene je istotne novootvorené kryté ihrisko, ktoré ponúka nielen detský kútik pre najmenších, ale aj rôzne preliezačky, trampolíny, nafukovacie atrakcie a prekážkové dráhy. Deti sa môžu povoziť na vláčiku či autíčkach a rodičia si posedia v útulnej kaviarni, odkiaľ majú výhľad na svoje ratolesti. Po návšteve herne máte zaručené, že vaše deti budú dostatočne unavené a po uložení do postele ihneď zaspia. Súčasťou herne sú aj miestnosti určené na narodeninové oslavy.

Herňa Safari

Obrovská herňa s množstvom šmýkačiek, trampolín a preliezok ponúka veľa zábavy, pri ktorej si vaše deti vybijú nadbytočnú energiu. Je vhodná aj pre najmenších, ktorí si nájdu zaujímavé hračky v detskom kútiku. Rodičia, ak im to samozrejme ich deti dovolia, si môžu vychutnať nápoje v kaviarni a popritom sledovať svoje ratolesti. Ak neviete, ako prichystať narodeninové oslavy, v Safari vám s tým pomôžu. Vaše deti budú iste bez seba, keď sa budú môcť popri oslave vyšantiť v herni na rôznych atrakciách.

Rodinné centrum Heuréka

Rodinné centrum obľubujú predovšetkým mamičky s deťmi na materskej, pretože Heuréka ponúka množstvo kurzov aj pre tých najmenších. V rámci rôznych aktivít sa podporuje rozvoj detí, keďže centrum pravidelne vedie kurzy zamerané na pohyb, tvorivosť, doplnené rôznymi piesňami a rečňovankami. Mnohé činnosti sú určené aj na vzájomnú spoluprácu mamičiek s deťmi. No a ak potrebujete niekomu zveriť svoje dieťa, v Heuréke poskytuje starostlivosť o dieťa odborný personál.

Materské centrum Svet rodiny

Svet rodiny je o občianske združenie, ktoré je určené pre deti s mamičkami na materskej dovolenke, ale samozrejme, privíta aj oteckov a starých rodičov. Centrum má k dispozícii herňu, ktorá je otvorená každý utorok a štvrtok od 10.00 do 11.30. Návšteva herne je ideálny spôsob, ako spestriť deťom dopoludnia a pripraviť ich na nástup do škôlky a kontakt s deťmi. Svet rodiny združuje rodiny, vytvára príjemné a bezpečné miesto na vzájomné stretávanie sa. Pri plánovaní rôznych akcií pomáhajú dobrovoľníci, najmä mamičky detí a určite privítajú každú ruku, ktorá by im mohla akokoľvek pomôcť.

Pikolo – kaviareň a cukráreň s detským kútikom

Pikolo poznajú väčšinou len rodičia zo Sekiera, keďže ide tiež o novší detský kútik. Hoci je to kaviareň s detským kútikom pre najmenších, zábavu tam rozhodne nájdu aj väčšie deti. Súčasťou kaviarne je totiž väčšia miestnosť, v ktorej sa nachádza trampolína, šmýkačky, biliard a rôzne odrážadlá. No a rodičia si opäť môžu oddýchnuť v útulnej kaviarni, zatiaľ čo sa deťúrence vyšantia.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Rodinné centrum Svet rodiny
7
Galéria
Zdroj: Rodinné centrum Svet rodiny
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM