Baculík Tomáš Krimi

Ivanovi zo Zvolena hrozí trojročný trest

Policajný vyšetrovateľ ho za to obvinil zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania sa.

Až trojročný nepodmienečný trest hrozí 27-ročnému Ivanovi zo Zvolena, ktorý sa svojej bývalej 20-ročnej družke a matke ich dieťaťa vyhrážal zabitím. Zabitím sa vyhrážal aj jej matke. Policajný vyšetrovateľ ho za to obvinil zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania sa.
Zvolenčan sa v nedeľu (20.6.) podvečer telefonicky vyhrážal zabitím svoje bývalej družke po tom, ako mu oznámila, že ho do bytu nepustí. Svoje vyhrážky zdôraznil aj tým, že prišiel k dverám bytu, v ktorom mladá žena býva a začal do nich kopať a búchať na ne, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie.
Páchateľ sa následne v pondelok (21.6.) v raňajších hodinách opakovane pokúšal telefonicky skontaktovať so svoju bývalou družkou. Telefón však zdvihla jej matka, ktorej sa tak isto vyhrážal zabitím. Svojimi vyhrážkami znovu u žien vzbudil dôvodnú obavu o ich život a zdravie a preto privolali policajnú hliadku. Jej členovia Ivana zadržali pred vchodom do bytu družky na Nográdyho ulici vo Zvolene. Po vznesení obvinenia násilníka vyšetrovateľ umiestnil v cele predbežného zadržania.

Zdroj : TASR[left][/left]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM